reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wyprawka dla naszych Maluszków ♥

A ja juz mam pierwszą rzecz....
1466101631-e2w5by.jpeg

Kupilam używany na OLX, pewnie na długo nie starczy, ale zawsze chciałam mieć taki kosz dla bobasa:-)
Pewnie młody szybko wyrośnie to się nie zniszczy i będzie dla kolejnego bąbelka :-))

a8doqqmz725nh9h0.png

reklama
u mnie kosz mojżesza nie przejdzie teściowa nagadała lubemu, że to niezdrowe i że szkoda pieniędzy ... przed chwila dzwonil mówię, że znalazłam łóżeczko z dostawką od razu a on do mnie, że mam takich rzeczy nie kupować bo się na tym nie znam ! nie pytajcie jak się poczułam ... może w ogóle nie pozwoli mi nic przy dziecku robić i od razu do mamusi zawiezie hmmm

Antiope - dokladnie kiedys to jakos szybciej zaczynaly sikac.Ja bylam siadana na nocnik w wieku 9 mcy a jak mialam rok to wolalam !! Nadia 2 lata i 4 mce jak sie nauczyla wolac.Cierpliowosci cierpliwosci i jeszcze raz cierpliwosci.Podobno dziewczynki wczesniej pojmuja sikanie niz chlopaki.Tak samo jak dziewczyny wczesniej dojrzewaja.

ale to łożeczko super rewelacja !! też się pewnie skuszę ale to zakup na później ;) nie chcę już zagracać pokoju i cena też całkiem spoko

ja własnie zamówiłam laktator elektryczny :) już powoli zaczynam kompletować wyprawkę, dzisiaj zmierzyłam się z listą co kupić a i znalazłam sklep gdzie ciuszki są w moim stylu a ceny wg mnie też mają całkiem całkiem
Link do: OrganicBabies.pl - Ubranka dla Dzieci, Pieluszki Wielorazowe, Eko Akcesoria - zapraszamy na zakupy!
My postawimy zwykle lozeczko w pokoju i to dostawne, i musi sie jeszcze komoda zmiescic i nie wiem jaka wybrac, ciagle szukam odpowiednio duzej. Juz niedlugo musze zrobic porzadki w papierach, i powywalac znow niepotrzebne rzeczy.. jakos to wszystko trzeba ogarnac [emoji6]

Napisane na HUAWEI GRA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom

u mnie kosz mojżesza nie przejdzie teściowa nagadała lubemu, że to niezdrowe i że szkoda pieniędzy ... przed chwila dzwonil mówię, że znalazłam łóżeczko z dostawką od razu a on do mnie, że mam takich rzeczy nie kupować bo się na tym nie znam ! nie pytajcie jak się poczułam ... może w ogóle nie pozwoli mi nic przy dziecku robić i od razu do mamusi zawiezie hmmm
Oj będziesz Ty miała ciężki żywot z tą teściową. Ja bym chyba na przekór ten kosz kupiła :-p

Oj tam przestań, moze nie skumal o co chodzi. Pokarz mu w domu jak to wyglada, wytlumacz ze to wygoda bo mozna dostawic do lozka w nocy, i ma kolka to mozesz sobiw dziecko przewiezc do np kuchni jak cos gotujesz i masz malucha na oku.. jakos przekonasz meza [emoji6] argenty kochana, argumenty

Napisane na HUAWEI GRA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom

najwyzej kupie i mu nie powiem :p hahaha
wiecie co najbardziej mnie wkurza, że ona na wszystko ma odpowiedz i na wszystko jest na nie .... moja mama to chociaz coś doradzi ale zaraz mówi i tak zrobisz jak uwazasz

Antiope - dokladnie kiedys to jakos szybciej zaczynaly sikac.Ja bylam siadana na nocnik w wieku 9 mcy a jak mialam rok to wolalam !! Nadia 2 lata i 4 mce jak sie nauczyla wolac.Cierpliowosci cierpliwosci i jeszcze raz cierpliwosci.Podobno dziewczynki wczesniej pojmuja sikanie niz chlopaki.Tak samo jak dziewczyny wczesniej dojrzewaja.
No bo dziewczynki generalnie jakieś takie bystrzejsze :-p

najwyzej kupie i mu nie powiem :p hahaha
wiecie co najbardziej mnie wkurza, że ona na wszystko ma odpowiedz i na wszystko jest na nie .... moja mama to chociaz coś doradzi ale zaraz mówi i tak zrobisz jak uwazasz
No moja mama też doradzi, ale nie narzuca, bo mówi, że dawniej to wszystko się inaczej robiło i ona nie zna tych wszystkich nowości. Nieraz powie coś na zdrowy rozsądek i tyle. Za to moja teściowa zawsze wszystko wie i rzuca mi mądrościami nieaktualnymi sprzed 30 lat. Ale ja się nie przejmuję i robię swoje, a ją delikatnie prostuję. Nie przejmuję się nią, a ona w sumie też się nie obraża jak robię inaczej niż mówi.

reklama
Do góry