salatkaOwocowa
Fanka BB :)
No to dzialajcie jak pozwolil
a czujesz sie psychicznie gotowa?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<
No to dzialajcie jak pozwolila czujesz sie psychicznie gotowa?
Prawdopodobnie tak będzie. Przynajmniej ja tak miałam. Ale nie wiem skąd i dlaczego wiedziałam ze w tej drugiej szczęśliwej ciąży będzie wszystko dobrze. Ale strach do konca ciąży byl ze mną... Napewno nie można sie dać i myśleć o złych rzeczachMyślę że takchociaż jak zobaczę dwie kreski to wtedy się okaże. Być może oprócz bezgranicznej radości, poczuje strach, ale się nie dam
![]()
Prawdopodobnie tak będzie. Przynajmniej ja tak miałam. Ale nie wiem skąd i dlaczego wiedziałam ze w tej drugiej szczęśliwej ciąży będzie wszystko dobrze. Ale strach do konca ciąży byl ze mną... Napewno nie można sie dać i myśleć o złych rzeczach![]()
Strasznie bym chciała.... Mnie dzis mecza bole podbrzusza i jakoś klucia ciągle po bokach. Do tego zgaga bol głowy. A dowiem sie dopiero jutro bo apteki pod nosem nie mam... Gdybym mieszkala w mieście to juz dzis bym test zrobilaNo oczywiscie, że tak, trzeba myśleć pozytywnie. Zawsze będzie się myśleć o tym co się stało, ale trzeba też myśleć, że już nigdy to się nie powtórzy.
My się tak tu na Marcowkach zadamawiamy, że może rzeczywiście zostaniemy tu na jakieś kolejne 8 miesięcy haha![]()
Trzymam kciuki żeby się udaloMnie po zabiegu brzuch pobolewal tydzień, półtora, później nawet nie wiedziałam, że się @ zbliża.
Jak nie dostanę do soboty @ to testuje
Daj znać co tam wyszło u Ciebie![]()