Leuksypida
Fanka BB :)
To może się na porodowce spotkamy. Pierwsze dziecko w Pleszewie rodziłam ale nie koniecznie mam ochotę tam wrócić.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
To może się na porodowce spotkamy. Pierwsze dziecko w Pleszewie rodziłam ale nie koniecznie mam ochotę tam wrócić.
Warszawski szpital wybierasz na poród? Jesli tak, to jaki :-) jest tyle szpitali i Tele opinii ze nie wiadomo który wybrac
ŚremPowiat jaki? W końcu ludzie z mojego województwa. Na poprzednim nie było praktycznie nikogo. Ja z poznańskiego
Napisane na HUAWEI P7-L10 w aplikacji Forum BabyBoom
Ja chcę rodzić na Żelaznej. [emoji4] Córkę rodziłam na Wołoskiej i było ok, ale koleżanka ostatnio na Żelaznej rodziła i mówiła, że jest super.Warszawski szpital wybierasz na poród? Jesli tak, to jaki :-) jest tyle szpitali i Tele opinii ze nie wiadomo który wybrac
Ja idę w poniedziałek na usg. Wizytę u gin mam 27.07.No to super. Na moim poprzednim forum tak samo, prakrycznie nikt od nas (wlkp). super , no i Śrem hahaha ja g. Kórnik . Ostrów tez całkiem niedaleko
Dużo dziewczyn pierwszy raz w ciąży? I czy każda z Was już po lekarzu ?
Ja rodziła na żelaznej i teraz też będę, może się spotkamyJa chcę rodzić na Żelaznej. [emoji4] Córkę rodziłam na Wołoskiej i było ok, ale koleżanka ostatnio na Żelaznej rodziła i mówiła, że jest super.