reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Marcowe mamusie 2017

Dziekuje za przyjęcie dziewczyny! oświećcie mnie jeszcze jak się robi wielocytowanie?

Gdzies słyszałam taka tezę, ze jak jest beta powyżej 1000 to serducho juz widac. U mnie ta teoria sie sprawdzila. Przy becie ponad 300 nie bylo, a później 1600 i serduszko pukalo :-)

ja byłam na usg z beta ponad 4000 i był tylko pęcherzyk. A ten 1000 to chyba mowa o pecherzyku? ja się z taką opinia spotkałam, ze powyżej 1000 widac pecherzyk.

szybciutko miałaś serduszko, fajnie :)

reklama
Gdzies słyszałam taka tezę, ze jak jest beta powyżej 1000 to serducho juz widac. U mnie ta teoria sie sprawdzila. Przy becie ponad 300 nie bylo, a później 1600 i serduszko pukalo :-)

Po samym poziomie nie można wnioskować, bo przedziały na dany tydzień są bardzo szerokie. Ja np. mam betę ponad 6000, a to dopiero 5t2d i zarodek dopiero się formuje, a o serduszku nie może być mowy. Każdy przypadek jest indywidualny, jak wiemy:)

Ja dzis juz byłam po zakupy, zrobiłam badanie progesteronu, byłam z córka na lodach i na placu zabaw a i z pieskiem na spacerki i rano zrobiłam porządek w lodowce :) a dopiero 12 [emoji15]

74709jcg0i411sm0.png
Widać, że mamusia w domu to prawdziwy SKARB :)

Ja dzis juz byłam po zakupy, zrobiłam badanie progesteronu, byłam z córka na lodach i na placu zabaw a i z pieskiem na spacerki i rano zrobiłam porządek w lodowce :) a dopiero 12 [emoji15]

74709jcg0i411sm0.png
Ja już nie mogę się doczekać kiedy też będę na zwolnieniu. Od razu życie łatwiejsze :) miłego dnia

Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom

Dziekuje za przyjęcie dziewczyny! oświećcie mnie jeszcze jak się robi wielocytowanie?

ja byłam na usg z beta ponad 4000 i był tylko pęcherzyk. A ten 1000 to chyba mowa o pecherzyku? ja się z taką opinia spotkałam, ze powyżej 1000 widac pecherzyk.

szybciutko miałaś serduszko, fajnie :)
Dziewczyny, Wy macie racje ten 1000 to pęcherzyka dotyczyl. 14 lat temu jak bylam w ciąży w ogóle sie nie mowilo o żadnej becie i człowiek byl troche spokojniejszy

u mnie przy becie ponad 3 tys nie było widac serduszka, a jak było widac to juz nie robiłam bety.
tez bym chetnie poszła na zwolnienie, ale u mnie takiej szansy nie ma :( a szkoda, chetnie bym posiadziała w domu, okropnie mnie mdli i z kazdym dniem coraz ciezej mi przez to wysiedziec w pracy

reklama
Do góry