reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

Hej wieczorkiem [emoji4]

Agnesis to czekamy do czwartku , mam nadzieję , ze wieści będą pozytywne ! [emoji6]

Zuzkon jak @ ma przychodzić to niech przychodzi a nie w kulki leci [emoji6] chyba , ze masz teściorka to sobie machnij [emoji4]

Nati super beta , niech kropek rośnie [emoji170]
I szybkiego powrotu do zdrowia [emoji6]
Mąż wie o ciąży?

Artemida może jednak się udało , bo wychodzi na to , że owu była [emoji4]
Trzymie mocno kciukasy za ten cykl ! [emoji8]

Agnesis podeslesz linka do twojego wykresu , też chcę taki [emoji23] oczywiście kciuki za testowanie [emoji6]

Karola no pamiętam to , ze owu wykrył ciąże !
Tak samo Oleci też wykrył test owulacyjny.
Jak się czujesz ?
Pochwal się brzusiem [emoji7][emoji8]

Lusia co się dzieje?
Coś nie tak na tym usg dzisiejszym wyszło? ....

Paraplu [emoji8]
Co słychać?

U mnie połowa spakowana , padam na pyszczek a gdzie tam koniec....

NATI 26.07 - wizyta u ginekologa [emoji777]
EVEEE 27.07 - wizyta u ginekologa [emoji171]
OLECZKA 29.07 - wizyta u ginekologa [emoji170]
EVEEE 02.08 - wizyta u ginekologa [emoji172]
KRUCZYCA 02.08 - wizyta u ginekologa [emoji171]
KAROLA 03.08 - podglądamy bejbika [emoji169]
A nic ciekawego, 2 dzien diety. Boze ja nie wiem jak dam rade miec tyle silnej woli aby schudnac kilogram a przede mna jakies 13-15 kg [emoji26][emoji31][emoji24][emoji32][emoji33][emoji43][emoji34]
Aaaa testy robiłam po południu tj ok 16.30Zobacz załącznik 764450

Napisane na SM-T280 w aplikacji Forum BabyBoom
Rene no 2 krechy jak nic. To nie jest cien cienia a prawdziwa kreska!!! Gratuluje [emoji173][emoji179][emoji176][emoji177][emoji178][emoji175][emoji307][emoji738]

[emoji173] Nie ma stópki tak małej, by nie mogła zostawić śladu... [emoji173]

reklama
Bum nie będzie testowania, owulacyjny na miarę 12dc, taki sam blady więc nie ma się czego doszukiwać. ;)

IMAG0912_1.jpg

Załączniki

• IMAG0912_1.jpg
    IMAG0912_1.jpg
    179,8 KB · Wyświetleń: 271
Ostatnia edycja:
Rene gratulacje! Piękne kreski, trzymam kciuki żeby wszystko było dobrze. Dziewczyny dobrze mówią, zrób progesteron, warto to kontrolować.

Paraplu ja też szukam w sobie silnej woli, bo sobie obiecałam (a bardziej to mojemu S) że jak teraz nie zajdę to zajmę się jakimś ruchem. Chyba zacznę biegać, bo to mogę robić z psem i jakoś najmniej mnie to męczy. Plus rolki. Ciężko jest mi, bo mam taki słomiany zapał, że aż się sama siebie boję.

A jeszcze ovufr dziś taka mądrość mi wyświetla, co Nati ostatnio mówiła
Screenshot_20160726-062434_1.jpg

Załączniki

• Screenshot_20160726-062434_1.jpg
    Screenshot_20160726-062434_1.jpg
    32,6 KB · Wyświetleń: 207
Ostatnia edycja:
Agnesis a jakie dlugie masz cykle?

Przepraszam ze wam się wtrącam w temat testów owu, ale one nie dają gwarancji owu. Wykrywają plik lh (pęcherzyki), a nie moment ich pęknięcia - nie sugerujcie się nimi za mocno :)
A ze swojego doświadczenia powiem jeszcze ze u mnie nigdy nie pokazywały mocnych kresek a na monitoringu miałam zawsze piękną owu :)

Pozdrawiam i życzę z całego serca powodzenia :)

A ja już mam końcówkę cyklu :) tak doświadczalnie zrobiłam owu zamiast ciazowego :p owu była w 14dc choć kreski też nie były aż takie mocne jak piszą w instrukcji.

Agnes testy owu wykrywają lh a ciążowe hcg, te hormony sa chemicznie bardzo do siebie podobne, wiec jeśli hcg w moczu jest wysokie, test owu moze odczytać go jako lh. Raczej testy ciążowe wykryją ciąże szybciej

Okres ma być za 3 dni, jak się nie pojawi to zrobię ciążowy ;) tak mnie ciekawość poniosła :D

Hej ja zaraz do lekarza idę teraz pije kawkę .

Bum- udanego wypoczynku i wracajcie w czwórkę :-)

Rene- no to są testy ciążowe są II kredki czyli ciąża , rób betę trzymam &&& , mi wyszedł cień cienia cienia w 21dc , w 24 dc też już miałam lekka kreskę

Paraplu- uda Ci się zobaczysz , wiem że nie będzie łatwo ale wygrasz z tymi kilogramami

agnesis- życzę Ci oczywiscie ciąży , ale trzymam &&& tez za postanowienia , ja ostatnio moich dotrzymać nie mogłam , ja wrócę do ruch po ciąży , hehe trzeba poić ich kawa i redbule , u nas zadziałało :)

Miłego dnia wszystkim

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Nie będę radzić kiedy masz testować bo ja jeden jedyny test zrobiłam w cyklu którym się udało (potem dla pewności zrobiłam jeszcze dwa), w poprzednich od 10dpo sikałam na plytki tak bylam nakręcona :p

W ciąży, która straciłam, test o czułości 25 pokazał druga kreskę w 24dc przy beta 16,91. Teraz boję się ciazowych robić trochę przez to, że zobaczę jedna kreskę, a trochę przez to, że zobaczę dwie :p

Nati dziekuje, myślę, że zajmę się sportem to głowa mi się oczyści z głupich myśli ;) trzymam kciuki za wizytę :)

Do góry