Horoskop chinski u mnie się nie sprawdził . Mój synuś wg niego to córeczka. Teraz pokazuje syna . Zobaczymy czy tym razem się sprawdzi czy nie.
Okno - właśnie umyłam. Stwierdziłam że od jednego tarasowego okna nic mi nie będzie. Umyłam. Położyłam Karima spać i teraz odpoczywam sobie. Resztę zrobi jutro pani od sprzatania
1512 - mój parnter jak zaszlam w ciążę z karimkiem miał 21 lat. To była nasza świadoma decyzja, on od zawsze był bardzo dojrzały. Pracuje zeby nas utrzymać , żeby niczego nam nie brakowało, żebym ja nie musiała chodzić do pracy. A przy małym zajmuje się na równi ze mną od urodzenia. Nie spotyka się z kolegami, cały swój czas poświęca tylko dla nas . Więc wiek tutaj nie ma znaczenia.
Karmienie piersią- zawsze byłam anty nastawiona. Nigdy mi się to nie podobało, zawsze mnie to obrzydzało. Próbowałam jeden dzień przy karimie, nic nie leciało. Odstawiłam z ulgą

więc od urodzenia moje dziecko jest na mm , nike choruje , gdzie koleżanka karmiła do 1,5 roku a dziecko wiecznie chore, wiecznie coś. widzę po forum kwietnikówek że dzieci na mm dużo zdrowsze niż po kp, szybciej chodzą, mówią i są silniejsze

więc ja zostaję przy mm. To jest każdego osobista decyzja i nie rozumiem nagonki na matki nie karmiące cyckiem. Mi sie nie podoba kp i nie naśmiewam się z tych matek ani nie wytykam ich palcem. więc i mnie niech nie wytykają. Nie chcę tutaj nikogo obrażać , napisałam moje zdanie