Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Poczekaj jeszcze troszkę ;-) Nie ma co się spieszyć aż tak bardzo. Jeszcze chwila i też będziesz podawaćKurcze jak tak mówicie co wasze maluszki już jedza to mnie też zaczyna korcić, a że mam soczki w lodówce to..... Nie, jeszcze troche poczekamy, ale kusi mnie strasznie. Jestem ciekawa czy te nowe jedzoka mojej córeczce posmakują?? Zobaczymy.
Ale nie ma tego tak dużo w ciągu dnia.. Dziś np. wypił 1/3 butelki soczku i zjadł słoiczek jabłka.. Herbatki nie chciał wogóle.. Raz dałam mu Bebiko, nie chciał, więc zrobiłam mu kaszkę Bobovity i zjadł ze smakiemmalaga a może wplywają na to nowe pokarmy?
Jeśli dopajasz Piotrka soczkami, herbatkami w międzyczasie, a do tego ma deserki czy zupki to pewnie jest mniej głodny i może dlatego też tyle mleczka nie chce pić?
Poczekaj jeszcze troszkę ;-) Nie ma co się spieszyć aż tak bardzo. Jeszcze chwila i też będziesz podawać![]()
Ja kupiłam dzisiaj jabłuszko w słoiczku i pierwszą zupkę - marchewka z ziemniaczkami. Ale oczywiście na razie stoją w szafce i czekają![]()