juz mi wyszukalo, wozek to Dalga tylko wersja ukrainska i rosyjskaWłaśnie nie wyświetliło mi się moje zdjęcie i nie panietalam które to było także wybaczciedalga w ostateczności a bardziej jestem za acoustic Zobacz załącznik 768309
Napisane na MotoG3 w aplikacji Forum BabyBoom
reklama
Grama ale toksoplazmozą to chyba tylko od kotów można się zarazić ? I to pewnie większe ryzyko od tych "wychodzacych", a nie typowo domowych (poza tym można zawsze kota zbadać i tyle), ja co prawda ograniczam kontakty z kotami teściowej, ale od mojego psa nie potrafię się czasem odkleicja mialam zwierzeta w domu od 10 roku zycia ale nie mam przeciwcial przeciwko toksoplazmozie. aktualnie omijam wiec zwierzeta szerokim łukiem...
Żeby do czegoś dojść trzeba wyruszyć w droge!
Wysłane z mojego SM-A500FU przy użyciu Tapatalka
od miesa surowego i nieumytych warzyw tez mozna sie toxo zarazicGrama ale toksoplazmozą to chyba tylko od kotów można się zarazić ? I to pewnie większe ryzyko od tych "wychodzacych", a nie typowo domowych (poza tym można zawsze kota zbadać i tyle), ja co prawda ograniczam kontakty z kotami teściowej, ale od mojego psa nie potrafię się czasem odkleic
cytrusowa85
Fanka BB :)
Czy wy też macie takie problemy ze spaniem? No ni rusz nie wiadomo jak się ułożyć, a to do toalety wstać trzeba a to kopniaczki obudzą. Już nie wiem jak spać
Napisane na SM-A500FU w aplikacji Forum BabyBoom
Nic z tych rzeczy . Uwielbiam ten stan gdy klade sie. w domu w końcu cisza dxieciury w końcu w łóżkach.
Padam ze zmęczenia. Usypiam w minutę!
słoneczko94
Zaciekawiona BB
Az tak nie wnikalam w tojuz mi wyszukalo, wozek to Dalga tylko wersja ukrainska i rosyjskaposzperalam po necie, jest tez wersja niemicka i one sie roznia od polskich
Napisane na MotoG3 w aplikacji Forum BabyBoom
niby tak ale... mysle ze jak kot ma to pies tez moze byc nosicielem jesli ma kontakt z tym kotem? u moich rodzicow kot i pies spia razem i jedza z jednej miski... oj pewnie przesadzam wiem!Grama ale toksoplazmozą to chyba tylko od kotów można się zarazić ? I to pewnie większe ryzyko od tych "wychodzacych", a nie typowo domowych (poza tym można zawsze kota zbadać i tyle), ja co prawda ograniczam kontakty z kotami teściowej, ale od mojego psa nie potrafię się czasem odkleic
Racja racja, ale chodziło mi głównie o typ zwierzatekod miesa surowego i nieumytych warzyw tez mozna sie toxo zarazic
Przezorny zawsze ubezpieczonyniby tak ale... mysle ze jak kot ma to pies tez moze byc nosicielem jesli ma kontakt z tym kotem? u moich rodzicow kot i pies spia razem i jedza z jednej miski... oj pewnie przesadzam wiem!
reklama
przyjaciolka mi kedys wlasnie zdjecie dalgi wyslala i mowi to wozek Knorr, ja mowie nie to tako, okazalo sie, ze w De na tako mowia knorr
naczynia umyte, Tomkowi na jutro chleb zrobilam, kapuste ugotowalam, wloki umyte, kapiel pozostaje