reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudniowe mamy 2016

on delikatnie jej zasugerowal, ze sorki, ale my chcemy zeby przyjezdzala tylko mama i ja bede po nia przyjezdzal, Edyta zrobila krzywa mine i mowi yhm i poszla...ja sie boje, ze ona nie poslucha i sie zjawi a ja ją wyrzuce za drzwi, bo powiedziala mi, ze nie obchodzi jej nasze dziecko wiec moge sie jej spytac to po co przyjechalas i pokazac klamke..
Skoro tak powiedziała, to bym nie miała skrupułów.

Napisane na SM-G928F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Zgadzam się, w moim przypadku to nie pomyłka tylko słaba pamięć w ciąży. Intelektualnie o pięterko zeszłam w dół ;)

Też się czuję odmóżdżona...:(

Lux odnośnie szwagierki - a nie warto odpuścić na chwilę.. szkoda życia na sączenie jadu. Jak by nie było to najbliższa rodzina ojca Twojego dziecka. Przyjedzie wypije kawę i z głowy. Inna sytuacja kiedy byłaby siódmą wodą po kisielu ale co by się nie działo nią nie jest.

Lux odnośnie szwagierki - a nie warto odpuścić na chwilę.. szkoda życia na sączenie jadu. Jak by nie było to najbliższa rodzina ojca Twojego dziecka. Przyjedzie wypije kawę i z głowy. Inna sytuacja kiedy byłaby siódmą wodą po kisielu ale co by się nie działo nią nie jest.
Ja też wolę ignorować ludzi, którzy mi nie podchodzą zamiast toczyć z nimi wojny ;) z doświadczenia wiem, że wszystkim to wychodzi na dobre ;) ja się nie przejmuję tym czym nie warto, a ludzie, którzy czerpią przyjemność z denerwowania innych widzą,że to nie działa i w końcu dają spokój.

nie znasz calej historii zwiazanej z nia, ona se przypomina o nas wtedy gdy cos potrzebuje, przeciez teraz nas nie odwiedza!!! a jak tam pojedziemy to sie zamyka w swoim pokoju! w markecie potrafi tak obejsc polki zebysmy jej nie widzieli, byla niedawno, weszla na 15 minut, nawet kawy nie chciala i mowi mama kazala mi przyjechac zeby nie bylo ze nie przjezdzamy!!! no ja pikole laski mi nie robi

Zmieniając troche temat na bardziej ciążowy [emoji12] od kilku dni mam straszny apetyt! Do tej pory jadłam normalnie, raczej niezbyt duzo, w ogole nie miałam ochoty na słodycze, a od jakichś dwóch dni to po prostu masakra! Mogę zjeść wszystko co wpadnie mi w ręce....

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Ja też wolę ignorować ludzi, którzy mi nie podchodzą zamiast toczyć z nimi wojny ;) z doświadczenia wiem, że wszystkim to wychodzi na dobre ;) ja się nie przejmuję tym czym nie warto, a ludzie, którzy czerpią przyjemność z denerwowania innych widzą,że to nie działa i w końcu dają spokój.
ja z ta kretynka wojny nie tocze bo nie mam kiedy.. ignoruje ja tak jak ona mnie, nie chce z nia na sile tworzyc rodziny bo jak chcialam to ona sie od nas odwrocila :( a po tym jak ja odebralismy z tego pociagu to tesciowa zaczelasie drzec, ze powinna byla tam zostac a my nie mielismy obowiazku po nia jechac skoro ona ma nas gdzies i sie nie odzywa jak przyjezdzamy

Zmieniając troche temat na bardziej ciążowy [emoji12] od kilku dni mam straszny apetyt! Do tej pory jadłam normalnie, raczej niezbyt duzo, w ogole nie miałam ochoty na słodycze, a od jakichś dwóch dni to po prostu masakra! Mogę zjeść wszystko co wpadnie mi w ręce....

a ja mam odwrotnie!!! wmuszam zarcie, jem bo musze

reklama

U mnie to samo... wczoraj się nawet śmiałam do męża, że chyba córa nam zaczęła rosnąć gwałtownie, że mam takie zapotrzebowanie na kalorie ;) z trudem się powstrzymuję, by nie wstawać w nocy z łóżka i nie biec do lodówki.

Do góry