reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudniowe mamy 2016

reklama
Wypiłam to blee. Siedzę i mnie mdli ale walczę.
Dziewczyny czy można chodzić podczas tych 2 h bo babki mówiły nie jeść nie pić siedzieć. A mnie by się przydało połazić

cb7wugpju04jz4q8.png
Nie chodzic. Bo ruch falszuje podobno wyniki

Napisane na HUAWEI GRA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom

Wypiłam to blee. Siedzę i mnie mdli ale walczę.
Dziewczyny czy można chodzić podczas tych 2 h bo babki mówiły nie jeść nie pić siedzieć. A mnie by się przydało połazić

cb7wugpju04jz4q8.png

No właśnie nie wolno, ja mam w tym samym budynku dwa piętra wyżej swoją pracę to mówili że nie mogę iść, mam zostać w przychodni i nigdzie nie łazic.

Ja wczoraj wszamałam całą miche nachosów z salsą guacamole i śmietaną :D

A dziś glukoza [emoji14]

Dzień dobry
Siedzę już w poczekalni i czekam na swoją kolej. Nie mam co liczyć na wejście bez kolejki. Co wy. Zjedliby mnie.

Miłego dnia

cb7wugpju04jz4q8.png
Wnerwia mnie to, że ciężarne nie mają pierwszeństwa. Ludzie też bez serca są. :( Mam nadzieję, że czas w kolejce szybko ci zleciał. Ja wczoraj odstałam swoje.

reklama
Do góry