reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

Rene śliczna córcia.

Bum nic nie piłam wczoraj poza wodą :)
Nawet otworzyłam piwo ale mi śmierdziało.

Julia będzie dobrze. Emocjami rządzą teraz hormony. Trzymam kciuki za Twoja szyjkę :D

reklama
Bum- tak mała imprezka tort w domu , a potem kulki z dzieciakami tak z 7mioro , a wieczorkiem dziadki przyjdą z prezentem .

agnesis- poczekaj nie pij i testuj przynajmniej nie będziesz biegała co chwile do kibelka

Julia- trzymam &&& za wizytę kontrolna będzie dobrze

Rene- witam w klubie mi tez jest cieżko wyjsć po zaczynam wymiotować bez ostrzeżenia np 2 godziny po jedzeniu .

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Gdyby to była ciąża to by chyba bym największy fart w moim całym życiu. Akurat teraz kiedy dostałam wypowiedzenie. Takie cuda chyba tylko w filmach :p
Przedwczoraj wypiłam piwko prawie całe, tylko wczoraj nie wchodziło, może to nie był mój dzień ;)

IMG_20160825_095705.jpeg

Inviato dal mio ALE-L21 utilizzando Tapatalk

Załączniki

• IMG_20160825_095705.jpeg
    IMG_20160825_095705.jpeg
    154,8 KB · Wyświetleń: 119
Tak troche od tylu Bo sie wstydzila....[emoji16]
Ogolem zeby wstawic foto musialam potwierdzic Moje konto na aplikacji

Inviato dal mio ALE-L21 utilizzando Tapatalk

Rene- słodziak z twojej

Carmen- super córka , widzę ze u nas dominują dziewczynki to teraz wszystkie bedą chciały chłopców

Wam śmierdzi piwo , a ja bym się napiła , a w całe nie jestem piwoszem lubię może tylko dwa ciemne

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Bum ja dzisiaj byłam wcześniej od Ciebie :D
już przygotowałam sobie wszystko do obiadu, bo u nas dziś zapiekanka ziemniaczana , a ja na 15.00 mam wizytę w dep poronień i nie wyrobię się przed przyjściem męża z pracy :)

Do góry