reklama
dzieki, mlody kopie, pecherz wariuje, moj chrapie no cudowna nocZdrówka!
![]()
cytrusowa85
Fanka BB :)
Lux może zaraz sie uspokoi. A zgagi mię masz jak tak uciskadzieki, mlody kopie, pecherz wariuje, moj chrapie no cudowna noc![]()
Antiope
Fajnie, że masz na miejscu kogoś z dziećmi w podobnym wieku.Iza najlepszego
Dziewczyny zdrowkaLux jak sie czujesz? Juz lepiej z zoladkiem? Ja tak dwa dni sie meczylam a potem trzeciego juz bylo lepiej.
Moja mała tez mi tak merda tam na dole az czasami sie boje ze tak nisko jest. Rzadko kiedy czuje ruchy nad pepkiem. Sama bym pomyslala ze ma nozki na dole ale na każdym usg pisza mi ze ulozenie główką na dół. Pewnie raczkami tak mi macha. Nie jest to zbyt miłe uczucie.
Byłam z synem u jego kolegi z przedszkola. Mama tego chlopczyka ma termin dwa tyg po mnie. Moze razem na porodowce lezec bedziemy jak sie pospieszy. Odpoczelam trochę jak mały bawił sie. Oni zawsze sie super bawią razem. Czasami maja tylko glupie pomysły. Ostatnio tamten siadl mojemu na glowie i byl krzyk a dzis moj przywalil mu dzigiem w czolo. Bylo mi ciut glupio ale dzieci mają takie pomysly i nic nie zrobiemlody usnal wiec i ja odpadam pewnie za 3 godz obudzi sie z krzykiem ze chce do nas wiec musze zlapac troche snu. Spijcie dobrze dziewczyny
![]()

Ja właśnie mojego głównie kilka centymetrów nad pępkiem czuję i po jednej i po drugiej stronie. na dole też, ale rzadziej. Chyba leży poprzecznie, bo ostatnim razem monitorem tętna znalazłam serducho kilka centymetrów w bok i w górę od pępka, a kopanie jakby nóżkami miałam po drugiej stronie brzucha, całkiem z boku.
To mój do większości dzieci taki łagodny, nic nie zrobi. Jedynie siostrę swą podszczypuje. Ona mu wtedy oddaje, a on przylatuje na skargę do mnieMoja dwulatka non stop kogoś sypie bije popycha. Normalne zachowanie dzieci. Po prostu wystarczy że reagujemy i tyle
![]()

Jadwiga orłowska
. .. Ogólnie z czytaniem w obu językach. Szkoła mu tu sie bardzo podoba, lubi i historie i geografię, ale najlepiej sobie radzi z matematyki. Czasem jestem w szoku jak widzę jego prace z francuskiego, robi mniej błędów odemnie. .. Iza wiem, ze z innymi chętniej pracuje, ale dorośli nie maja do niego cierpliwości. Ma podejrzenie ADHD, chociaż teraz naprawdę sie poprawił. Potrafił czytając 1 linijkerozebrać sie, a ołówki latały po pokoju, wystarczył szmer a on juz w oknie. Przeanalizowalam wiele forum, diety itp. Próbowałam wszystkich, nawet dziwacznych pomysłów. No cóż taki juz jest. Tutaj naucYciele naprawdę współpracują z rodzicami.Płynnego czytania w języku polskim czy francuskim?
Dwujęzyczni mają ciężej.
Mój 6letni siostrzeniec wciąż mało mówi i rozumie po polsku.
![]()
Lola Lolitta
Dzień dobry, że tak pozwolę sobie zażartować!
Ja wczoraj o 22 poderwalam się z fotela jak mój syn zapłakał. Skutkiem tego był rwący pulsujący ból na bliźnię po CC. Mąż znalazł ostatni apap o i miejsce go dał. Powiedziałam że jak nie przejdzie jedziemy na IP.
Ale.... Zasnelam. Obudziłam się o 4 rano, jest już dobrze. Głupia bezwiednie zerwalam się z tego łóżka no synek się czegoś chyba wystraszył. Oj więcej tego nie zrobię!!!!
Teraz czuję się dobrze na szczęście, ale zdałam sobie sprawę że pora pakować torbę do szpitala.
Ja tez mam dziwne straszne sny, ale dzisiaj śniło mi się że byłam na koncercie Enej
hahaha
Kto wie co z Maciusiem ????
Ja wczoraj o 22 poderwalam się z fotela jak mój syn zapłakał. Skutkiem tego był rwący pulsujący ból na bliźnię po CC. Mąż znalazł ostatni apap o i miejsce go dał. Powiedziałam że jak nie przejdzie jedziemy na IP.
Ale.... Zasnelam. Obudziłam się o 4 rano, jest już dobrze. Głupia bezwiednie zerwalam się z tego łóżka no synek się czegoś chyba wystraszył. Oj więcej tego nie zrobię!!!!
Teraz czuję się dobrze na szczęście, ale zdałam sobie sprawę że pora pakować torbę do szpitala.
Ja tez mam dziwne straszne sny, ale dzisiaj śniło mi się że byłam na koncercie Enej
Kto wie co z Maciusiem ????
elifit
Moderatorka
Dzień dobry
Lola też ostatnio źle wstałam aż mnie wszystkie ścięgna zapiekły. Od tamtej pory się pilnuję
O Maciusiu wtedy pisałam a potem Madzia też że przeżył i dochodzi do siebie. Nic więcej nie wiadomo. Jestem pewna że Madzia będzie się co jakiś czas odzywać
Lili szaleje od rana. W ogóle rano jak wstaję z pełnym pęcherzem to aż mnie brzuch boli. Przechodzi dopiero po wysikaniu.
Miłej niedzieli
Lola też ostatnio źle wstałam aż mnie wszystkie ścięgna zapiekły. Od tamtej pory się pilnuję
O Maciusiu wtedy pisałam a potem Madzia też że przeżył i dochodzi do siebie. Nic więcej nie wiadomo. Jestem pewna że Madzia będzie się co jakiś czas odzywać
Lili szaleje od rana. W ogóle rano jak wstaję z pełnym pęcherzem to aż mnie brzuch boli. Przechodzi dopiero po wysikaniu.
Miłej niedzieli

dzien dobry, nocka masakra!!!!!! zle spalam, bo czuwalam, przebudzalam sie i patrze raz a jest 4-43, mowie do Tomka tej a twoja siostra tyle jest na weselu? czemu nie dzwonia, ze masz po nich jechac? wstal patrzy a tam eska, ze maja transport i nie musi jechac, uff pospalismy do rana 
Dzień dobry, noce trudniejsze się robią, przebudzanie się, kulanie, a do tego jakieś koszmary. Rano zacne worki pod oczami. 
Mamy wiem, że jeszcze czas, ale pytanie- wniosek o urlop składa się w okresie poporodowym? Ja będę składała od razu wniosek na rok z wypłatą 80%. Taki plan.
Miłego dnia
Mamy wiem, że jeszcze czas, ale pytanie- wniosek o urlop składa się w okresie poporodowym? Ja będę składała od razu wniosek na rok z wypłatą 80%. Taki plan.
Miłego dnia
reklama
Lux, ty już odpoczywasz na zwolnieniu?dzien dobry, nocka masakra!!!!!! zle spalam, bo czuwalam, przebudzalam sie i patrze raz a jest 4-43, mowie do Tomka tej a twoja siostra tyle jest na weselu? czemu nie dzwonia, ze masz po nich jechac? wstal patrzy a tam eska, ze maja transport i nie musi jechac, uff pospalismy do rana![]()