I ja dzisiaj nie najlepiej sie czuje, grunt, ze synkowi , mezowi i mi minely objawy jakiegos wirusa katary, kaszel i bole glowy minely, ale od wczoraj mi brzuch twardnieje :-( jestem po nospie, maz dopiero niedawno wrocil z pracy wiec moglam sobie chwile odpoczac , dziecko dzisiaj.w.zlym.humorze to mi wytchnienia ani chwili nie dal wiec mysle ze to powod mojego gorszego samopoczucia.
Tak Was czytalam i stwierdzialam ze podchodze do kwestii wyprawki ze zbyt duzym luzem i sie zmotywowalam. Z racji, ze bede rodzic w szpitalu 100 km od domu musze byc w razie czego szybko gotowa.
Narazie zrobilam zamowienie w aptece internetowej na artykuły higieniczne, większość posiadam, bo jeszcze uzywam dla synka i dla siebie. Mniejsze wersje kosmetyków mam zamiar zakupoc w najblizszym czasie. Zostala kwestia dzieciowych ubranek , poprac, poprasowac i ewentualnie dokupic cos czego brakuje.
Sprawdzic wyprawke na stronie szpitala, spakowac torby. Zrobic liste dla meza :-) i gotowe. Mysle , ze to ogarne do początku pazdziernika.
We czwartek zaczynamy 29 tydzien, wiec juz niewiele czasu zostalo nam jakies 2,5 miesiaca :-)