Milkchocolate
Fanka BB :)
Nienius trzymaj sie cieplutko... Takie wiadomości zawsze mnie dołują.. Tule mocno..
Wysłane z mojego HTC One przy użyciu Tapatalka
Wysłane z mojego HTC One przy użyciu Tapatalka
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Trzymaj się kochana [emoji17]Od wczoraj leze w szpitalu, mojemu dziecku przestało bic serduszko.. dzisiaj prawdopodobnie będę miała wywołane skurcze i lyzeczkowanieJestem załamana.. to moje drugie poronienie..
Doskonale wiem co przezywaszOd wczoraj leze w szpitalu, mojemu dziecku przestało bic serduszko.. dzisiaj prawdopodobnie będę miała wywołane skurcze i lyzeczkowanieJestem załamana.. to moje drugie poronienie..
Spokojnie mnie tez piersi przestaly bardzo szybko bolec i wszystko wporzadku. Od niedzieli znowu otoczki sutkowe zrobily sie male i takie jakmprzed ciaza tez panikowalam a wczoraj okazalo sie ze wszystko ok dzidzia zdrowo rosnieAda staram się sobie mówić że to normalne, tym bardziej że mam tylozgiecie macicy i ona się musi naprostować. Zmartwiły mnie te piersi bo to dopiero początek 8 tygodnia i objawy powinny być silne a nie łagodnieć:-( ale ja jestem panikara. Jak ja to kwietnia wytrzymam