reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Co nowego w buteleczce i w miseczce...

Ja mam w mikserze taka nakladke,ktora dziala jak blender.Robie teraz czesto dzieciakom koktajle z truskawek:tak:.Widzialam kiedys w Makro za 21 zl:szok:,tylko jakas firma krzak "Alaskana" chyba:sorry2:

reklama
Nie chce się adres wkleić więc napiszę jaki mam, znajdziecie w wyszukiwarce:

PHILIPS - Blender Philips HR 1364/00 z Metalową Trzepaczką

Kasiad, to fajnie, że Oliwce zupki twojej roboty zasmakowały. Ja bym ich nie mroziła jednak...a w lodówce tylko jeden dzień góra bym trzymała.
Ja miałam pomysł taki, żeby surowe jeszcze warzywa podzielic na porcje i każdą włozycdo osobnego woreczka i takie coś zamrozic. potem tylko do wody, ugotować i zmiksować. I codziennie świeża zupka. No ale ja narazie na słoikach zostaję...:-)

A ja wczoraj kupiłam dla małej nowe słoiczki

p1140258hk5.jpg

jak narazie gotowce ale może coś mi rodzice ze wsi przywiozą z warzyw :confused:

Sprawdzałam stan szafki i zanim podam te nowe to mała musi skończyć zapasy :szok: jakie jeszcze mam :tak:

p1140259uz3.jpg

Moje zapasy żywności :-D

Gosia aaaaleeee zapasy.Choć ja też mam parę słoiczków.A co najbardziej smakuje Twojej Emilce?

reklama
Ja zrobiłam dziś podobne zapasy. Ale wkurzające jest to bieganie pomiędzy słoikami... 5 metrów półek i wszystko pomieszane :wściekła/y: Cholera, nie mogliby tego posegregować miesiącami??? Byłoby o wiele łatwiej!

Do góry