Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Ziemniak żadko uczula,ale jest i to mozliwe.Pamiętaj,że alergen może być w organizmie nawet 2 tygodnie,zanim ostatecznie zniknie.A reakcja na coś, co uczula może być nawet po kilku dniach.Więc dokładnie przeanalizuj,co malutka ostatnio jadła.A może to nie jedzonko,a np. jakiś kremik,czy proszek...Dzisiaj do tych suchych placków dołączyła malownicza wysypkaCholera, i znowu nie wiem co to może być, już raz tak było ale znowu nie wyłapałam bo za szybko chyba podaję następny składnik (na 3 dzień) ale podejrzewam ziemniaka! :dull:
Co zrobić... ograniczyć żarełko do samej marchewki i jabłuszka (wydaje mi się że one nie uczulają, podawałam je na samym początku i było ok) i czekać aż poznika? Czy wszystko odstawić i sama kaszka + mleczko dopóki nie poznika? I jeszcze raz od nowa po jednym podawać?Joasiek Konrad mial uczulenie na Olwke Nivea wlasnie.Skora mu sie robila baaardzo sucha.Przestawalam uzywac i wszytko wracalo do normy.Sprobowalam jeszcze raz i efekt byl identyczny.
A ja byłam przekonana, że Nivea najmniej uczula, używamy kremików do buzi tej firmy, do pupy też i są git. Fakt, że wcześniej małej nigdy nie oliwkowałam, bo przez 4 miesiące kąpaliśmy ją w Oilatum albo Balneum Hermal, tak profilaktycznie, i chyba do tego powrócę, miała taką gładziutką skórkę... 

:-)