reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Co nowego w buteleczce i w miseczce...

Ja zrobiłam dziś podobne zapasy. Ale wkurzające jest to bieganie pomiędzy słoikami... 5 metrów półek i wszystko pomieszane :wściekła/y: Cholera, nie mogliby tego posegregować miesiącami??? Byłoby o wiele łatwiej!
W Realu jest posegregowane, dlatego tam lubię kupować. Ale często kupuję też w Rossmanie...

reklama
Joasiek, ja myślę, ze najpierw odstawic oliwkę. A jak nie zniknie po paru dniach to wtedy bym się zastanowiła nad jedzonkiem.

A tak na marginesie,to ja nie jestem pewna,czy te warzywka ze sklepów ekologicznych są takie"czyste"Przecież hodowcy muszą cos stosowac,chociażby po to,by robactwo nie wlazło.

Ja w to w ogóle nie wierze!!!Nie chciałam się odzywać, ale skoro rozalka zaczęła to ja jej zdanie popieram. Skąd mam mieć pewnośc, że pani w sklepie ze zdrową żywnościa ma ją z gospodarstwa ekologicznego???Moim zdaniem żadnej pewności nie ma. :no:

Joasiek, nie wiem czy dobrze pamiętam, ale chyba w kosmetykach Nivea jest w składzie rumianek. On często uczula. Tez najpierw odstawiłabym oliwkę. A suche placki u tosi jak były to pani doktor stwierdziła uczulenie na białko.:tak:
A jakie mleczko je Milenka??​

Mleczko - Bebilon 2, już od kilku tygodni więc to raczej nie to... dopóki jadła ten Bebilon i była kąpana w Balneum Hermal to skórkę miała jak aksamit. Ale może kleik ryżowy w zupce? Choć kleiki i kaszki chyba nie uczulają? Rumianek faktycznie był kiedyś w soczku, może to on? Ziemniaczka dawałam ze sklepu ekologicznego, ale ja też jestem dość sceptycznie do tego nastawiona, jednak chciałam sama jej ugotować, a już lepiej z takiego sklepu niż z targu :crazy: No to mam już całą listę podejrzanych :wściekła/y:
Ok, w takim razie oliwka precz! ziemniaki, winogrona i inne prócz marchewki i jabłka precz! i zobaczymy co z tego wyniknie... dzięki dziewczyny!

reklama
Do góry