reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Marcowe mamusie 2017

W moim przypadku przylot na wizyte u lekarza nie wchodzi w gre, niestety w sumie podliczajac zaplacilabym z taka wizyte jakies 6000zl lacznie z przylotem ;)))

Mysle ze gdzies pod koniec ciazy pojde na dodatkowe usg dla wlasnego spokoju, nie jest az tak drogie.

Nie myslalam ze kiedykolwiek bede tesknic za ginekologiem ;)

reklama
Australia... marzenie podróżnicze pewnie nie jednego <3

Kurde ja z dwoma usg pewnie bym nie wytrzymała... no właśnie, jak to wygląda z prywatnymi usg :-) w PL na NFZ chyba też są ograniczone usg 4 czy coś ktoś kiedyś pisał ;-)

Jak tak sie patrzy to jednak dobrze ze mamy tu mozliwosc isc co m-c i miec usg. Umarłabym chyba gdybym nie miała badań ciezko mi od wizyty do wizyty wytrzymać a co dopiero tyle czekac. No ale co kraj to inne reguły.
Ja na l4 jestem od kwietnia w zasadzie.... Złamałam nogę i miałam 2 m w gipsie a potem nagle buch jestem w ciąży ;) wiec nie wracałam juz do pracy dzieki Bogu bo ja pracuje w logistyce i mega stres i duża odpowiedzialność.

Jak tak sie patrzy to jednak dobrze ze mamy tu mozliwosc isc co m-c i miec usg. Umarłabym chyba gdybym nie miała badań ciezko mi od wizyty do wizyty wytrzymać a co dopiero tyle czekac. No ale co kraj to inne reguły.
Ja na l4 jestem od kwietnia w zasadzie.... Złamałam nogę i miałam 2 m w gipsie a potem nagle buch jestem w ciąży ;) wiec nie wracałam juz do pracy dzieki Bogu bo ja pracuje w logistyce i mega stres i duża odpowiedzialność.
to masz sporo wolnego :D już z nogą w porządku?
skąd jesteś?

My dziś byliśmy wózki oglądać :D i muszę kupić poduszkę ciążową do spania :-) , bo coraz ciężej znaleźć mi odpowiednią pozycję

skąd jesteś?

My dziś byliśmy wózki oglądać :D i muszę kupić poduszkę ciążową do spania :-) , bo coraz ciężej znaleźć mi odpowiednią pozycję
Ja też poduszkę siódemke [emoji171][emoji171][emoji171][emoji171][emoji171][emoji171]
Bo mi plecy już siadają [emoji47] ale ja zawsze miałam się z tymi plecami
Napisane na Lenovo A5500-H w aplikacji Forum BabyBoom

Ja też poduszkę siódemke [emoji171][emoji171][emoji171][emoji171][emoji171][emoji171]
Mi też lędźwie :-( Muszę więcej ćwiczyć... miałam mieć rezonans 3 sierpnia, ale zaszłam w ciążę i już nie skorzystałam. Mam problem z kością ogonową, ale odpukać nie doskwiera mi póki co bardziej.

Polecicie jakieś poduszki? Ja dzisiaj macałam dwie chciałam kupić kojec MotherHood http://motherhood.pl/wp-content/uploads/2016/02/292.jpg , ale jest w niej sama wata. Macałam inną, która miała taki jakby piasek, super w dotyku to było ;-)

Ta poducha to zbawienie i później tylko domownicy się o nią kłócą ;)

f2w33e3k0rq6mc1d.png

Mi też lędźwie :-( Muszę więcej ćwiczyć... miałam mieć rezonans 3 sierpnia, ale zaszłam w ciążę i już nie skorzystałam. Mam problem z kością ogonową, ale odpukać nie doskwiera mi póki co bardziej.

Polecicie jakieś poduszki? Ja dzisiaj macałam dwie chciałam kupić kojec MotherHood http://motherhood.pl/wp-content/uploads/2016/02/292.jpg , ale jest w niej sama wata. Macałam inną, która miała taki jakby piasek, super w dotyku to było ;-)
Link do: Jak wybrać poduszkę dla kobiet do spania w ciąży ? | Supermami -. moja ooleżanka ma taką 7 i sobie chwali [emoji16]

Dziękuję to teraz będę miała dylemat :D Mi 2 koleżanki polecały tą MotherHood, ja tylko się boję, że ta wata się ubije, jak się maca te poduszki to to wypełnienie takie sobie :/ a cena spora

reklama
skąd jesteś?

A no mam :) i nie żałuje ;) tak z noga juz ok :) tylko teraz przekroczę te 290 dni co przysługuje zwolnienia w ciąży i musze składać papiery o zasiłek rehabilitacyjny na ostatnie dwa m -ce. Niby tylko formalność a papierologii tyle ze masakra bo i lekarz i ja i firma musza uzupełnić dok. Na początku listopada musze złożyć papiery w zusie

Do góry