Melisy nie mama ale zaraz zrobię herbatka miętowa i wskoczę do łóżeczka, dziś pójdę wcześniej spać
....choć chciałam posiedzieć dziś z wami i popisać ... ale nie mam dziś siły.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A ja dziś typowo po polskudobre podsumowanie
jak ja bym zjadla rosolku. Najlepiej jakby ktos ugotowal, bo moj mi nie smakuje... Smacznego
Ja zaraz bede jadla kasze gryczana z sosem i mieskiem![]()
Co ja bym dala za to zeby wczesniej dzis pojsc spac[emoji5]staram się jak mogę dziś odpoczywać jakoś mi nie wychodzi.
Melisy nie mama ale zaraz zrobię herbatka miętowa i wskoczę do łóżeczka, dziś pójdę wcześniej spać
....choć chciałam posiedzieć dziś z wami i popisać ... ale nie mam dziś siły.
A ja ostatnio dostałam napadu i zrobilam budyn!!!kasza <3 kocham wszyskie kasze) czy z warzywami czy jako dodatek do obiadu czy z sosem czy jak za dzieciaka - z rozpuszczonym masłem i smietana mniaaaam
ziemniaki u mnie jesli juz to tylko mlode w calosci albo pieczone
gotowane stare ziemniaki albo tluczone odpadaja..a kasze moglabym jesc na okraglo
o chyba zaraz zrobie sobie slodki deser w postaci kaszy manny z konfitura z czarnej porzeczki mmmm
A może masz problemy z tarczyca??? Albo z serduchem. Lepiej sprawdzić u lekarza...Chciałam nadrobić jak zwykle ale dziś nie dam rady
Ale zobaczyłam nowe zdjęcia, piękne !!! Ale nam te maleństwa rosną
Dziewczyny od wczoraj czuję się fatalnie budzę się w nocy co godzina i ciężko mi się oddycha
Dziś cały dzień serducho mi szybko biło i jakoś ciężko mi się oddychało jakoś tak dziwnie nigdy tak nie miałam, jakieś ataki paniki ale nie paniki bo niczego się nie boje, może to ciśnienie ?!
Nigdy nie miałam problemów z ciśnieniem więc nie wiem jak to jest :/
Polepsza mi się na świeżym powietrzu jak głęboko oddycham
Miałyście coś takiego ?
Chyba ciąża w wieku 37 ....bardziej doskwiera![]()
O moze budyn sobie zrobie[emoji5]A ja ostatnio dostałam napadu i zrobilam budyn!!!![]()
Masakra a ja dziś 2 paczki potem zupa pomidorowa a jeszxze zagryzlam 2 kostkami czekoladya tu taki program ehhhh
Jeszxze 2h do wizyty normalnie juz mi serce bije jak oszalałe
Ja wlasnie zaslinilam ekran[emoji5] placki ziemniaczano cukiniowe[emoji5] podziel sie przepisem[emoji5]Siedze i "lize"ekran. Mniam. A zjadlam dopiero kremz cukini i placki ziemniaczano-cukiniowe. Ide pogrzebac w lodowce :-)