moj (leci 29 tydzien) jest baaardzo aktywny, az brzuch podskakuje jak mocniej kopnie, czuje wyraznie kiedy ma czkawkeJak się czują Wasze maluszki? Wciąż brykają radośnie czy już się tylko przeciągają? Ja zaczynam tęsknić za kopniakami Zośki... wiecie, to uczucie kiedy niespodziewanie ktoś Wam zasadził serię Norrisa w brzuchteraz Mała ma chyba za mało miejsca, bo jedynie wali mnie głową (tak podejrzewam) przy rozciąganiu i chce mi się przebić nogą przez skórę. Wciąż jest dzikusem i chyba to jej już tak zostanie (po mamusi, hihi), ale teraz brzuch mi tańczy tylko gdy zmienia pozycję... kurcze, jestem baaardzo ciekawa ile teraz Zosinek waży. Czy któraś z Was miała ostatnio USG w 30-31tc?
My idziemy do gina dopiero za dwa tygodnie. Nie chciałam się spieszyć, musiałam po ostatnim dojść do siebie i uwierzyć, że wszystko będzie dobrze.
reklama
Czarownica3006
Fanka BB :)
Przepraszam, pamięć nigdy nie była moja mocna strona a w ciazy to mam wrażenie, że żyję tylko na jednej komórce mózgowej [emoji6][emoji6][emoji6][emoji6]Mojego syna. W środę mu życzyłyście sto lat
Tort wam później pokażę.
@anio0 Maciuś rośnie.. tydzień temu miał 1128g
![]()
Napisane na GT-I9515 w aplikacji Forum BabyBoom
elifit
Moderatorka
Żelek ciążowy tak zwanyPrzepraszam, pamięć nigdy nie była moja mocna strona a w ciazy to mam wrażenie, że żyje tylko na jednej komórce mózgowej [emoji6][emoji6][emoji6][emoji6]

anio0
To i tak dobrzePrzepraszam, pamięć nigdy nie była moja mocna strona a w ciazy to mam wrażenie, że żyję tylko na jednej komórce mózgowej [emoji6][emoji6][emoji6][emoji6]
anio0
Mój chłop dostał zakaz zaczepiania Małej z ranamoj (leci 29 tydzien) jest baaardzo aktywny, az brzuch podskakuje jak mocniej kopnie, czuje wyraznie kiedy ma czkawkew nocy szaleje jak szalal, w dzien potrafi byc caluski czas aktywny a ma dni, tak jak dzis, ze od godziny jest spokoj, no ale rano wariowal z tata i pogadali se
![]()
moj sam kopie hehe, wlasnie sie srajk obudzil i daje czaduMój chłop dostał zakaz zaczepiania Małej z ranapóźniej oboje mnie w brzuch walą, ten sobie coś mruczy pod nosem, pójdzie do roboty, a ja zostaję taka niewyspana, z pobudzonym maluchem w środku...
Dzisiaj tylko zapytał czy Zosia chce z tatą się przywitać, ale od razu zakomunikowałam, że Zosia śpi, mama śpi i niech sobie już do pracy idzie
![]()
anio0
reklama
creativo
Colours z castoramy raz malowane bo niby dobre krycie ale tylko miejscami przebija jak wyschla to wyszedl piekny rozowy taki jak u lalek barbie na ustach hihi nie wiem jak go okreslic inaczejDzień dobry
My dziś imprezujemy urodzinowo [emoji512][emoji320]
@LisiaMama odpisałam priv
Czarownica fajnie wyszło zdjątko!
@creativo a ile razy malowana ściana? Czasem trzeba i trzy razy. Jaka farba?
@Lolalollita ha też kocham moje 50m2!
Nocka średnia. Zuza przylazła o 3 i musiałam wstać na siku.
Miłego
![]()