reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Marcowe mamusie 2017

reklama
A nowina jest taka że przed ciaza mialam stanik w rozmiarze 70B a dzis meżus kupil mi 75C! bo stwierdzil ze w tych moich biust mi odstaje i okazuje sie ze 75c jest dobry! :D hehe... a wydawalo mi sie ze piersi tylko pelniejsze sie zrobily a nie ze urosly :)

A nowina jest taka że przed ciaza mialam stanik w rozmiarze 70B a dzis meżus kupil mi 75C! bo stwierdzil ze w tych moich biust mi odstaje i okazuje sie ze 75c jest dobry! :D hehe... a wydawalo mi sie ze piersi tylko pelniejsze sie zrobily a nie ze urosly :)

Ja sie modlę, żeby moje już nie urosły!

Ja zz tym prawym bokiem też tak mam, tyle, że ja od zawsze spałam na prawym i ciężko się teraz przestawić :) oby kociaki nie były zazdrosne :)
mi mój pokazał artykuł o kwasach żołądkowych, że jak się na prawym boku leży to się kwasy podnoszą do góry i jest niedobrze, a na lewym nie ma tego problemu. W związku z tym, że długo wymiotuję to był to dla mnie argument przemawiający, żeby leżeć na lewym boku :)

Witam nowe mamuśki :)

Ja śpię na zmianę na prawym i lewym boku, czasem tak pół na boku, pół na brzuchu z nogą podciągniętą wysoko. Poduszka ciążowa robi robotę :) Walczę o nią z psem i chłopem :p

Jutro mam wizytę kontrolną, ale bez usg. Ale połówkowe już się zbliża na szczęście :) Ruchów nadal nie czuję.

mi mój pokazał artykuł o kwasach żołądkowych, że jak się na prawym boku leży to się kwasy podnoszą do góry i jest niedobrze, a na lewym nie ma tego problemu. W związku z tym, że długo wymiotuję to był to dla mnie argument przemawiający, żeby leżeć na lewym boku :)
Hmm coś w tym jest. Jak śpię na lewym boku od niedawna to zgaga nie łapie :) też cały czas spalam na prawym i ciężko :)

reklama
Do góry