reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Majowe mamy 2017

reklama
Hej. Gratuluję udanych wizyt i życzę powodzenia na dzisiejszych

Niecierpliwa super, kolejne blizniaki a forum

Jagi i po co bylo sie martwic? Cieszę się że troszkę się uspokoiłaś

Ja nie spałam całą noc przez tą pogodę. Moze teraz odespię

Napisane na LG-D280 w aplikacji Forum BabyBoom
Dziekuje[emoji173]Jak wczoraj wpisywal CVPII to do mnie doszlo ile razy poronilam i wspomnienia na chwile wrocily.
Dziewczyny jeszcze nie umiem sie tak do konca cieszyć.Mysle ze to chyba do przekroczenia 12,14 tc bedzie taki niepokój..
A ty jak sie czujesz dzisiaj?

Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom

Jestesmy w Toba[emoji8][emoji173]U Ciebie tez tak pada deszcz?

Dzieki [emoji4] no u mnie pogoda tez paskudna od kilku dni [emoji52] nie dosc ze zimno i pada to do tego wietrznie [emoji52] czekam juz w poczekalni razem z trzema innymi kobietami wiec chyba sie naczekam. Do tego lekarz jest sam, nie ma ani jednej asystentki a zwykle ma dwie wiec musi wszystko robic sam.

no w sumie racja....
powiem Wam, że jakoś w mojej przychodni zawsze wszystko na czas. Nie wiem jak to się dzieje...
Dadzi prawnik powiedzial ze musiał by Cię ktoś podpieprzyć jesli chodzi o studia i L4.
I predzej dostaniemy wezwanie do Zus-u niz przyjda do domu.Chodzi glownie o dorabianie na L4.I tam gdzie sa wysokie swiadczenia.
Takze nie masz sie czym martwic :)

Dziekuje[emoji173]Jak wczoraj wpisywal CVPII to do mnie doszlo ile razy poronilam i wspomnienia na chwile wrocily.
Dziewczyny jeszcze nie umiem sie tak do konca cieszyć.Mysle ze to chyba do przekroczenia 12,14 tc bedzie taki niepokój..
A ty jak sie czujesz dzisiaj?

Ciężkie wspomnienia [emoji20]
Ja dzisiaj nawet dobrze. Pomimo nieprzespanej nocy i tej fatalnej pogody. Zdrzemnelam się godzinkę, a teraz zjem śniadanie i zrobię ciasto ucierane bo mnie strasznie naszło

W poprzednich ciążach miałam globulki. Nieprzyjemne uczucie

Pauli_ne u nas to głowy dzisiaj chce pourywac, a deszcz taki, ze nic za oknem nie widać. Naczekasz sie trochę ja tego niecierpie

Jagi a z leżącym l4 też tak jest że wzywają?

Dziewczynki wyszłam i dojechalam bezpiecznie do domu.
Maluch jest ma 3.11 cm i wedlug usg 9tc5d
Mam grzybice po duomox i clotrimazol w globulkach i te same leki.Skierowanie na dalsze badania krwi.Karte ciazy zalozyl i termin porodu na 1.05.
Powiedzial ze serce bije 183 i troche szybko ale kazal sie nie martwic.Dal skierowanie na prenatalne bo 1 i 2 bezplatne.
Mam L4 na 3 tygodnie.Dal zaswiadczenie dla kadrowej.
Zakaz wspolzycia bo wedlug niego ciaza wysokiego ryzyka.
Dziekuje Wam ze bylyscie ze mna myslami!!!![emoji173][emoji173][emoji173]

Jagi z całego serca gratuluje :)) Będzie wszystko dobrze, czuję to :)
Grzybicę wyleczysz, ja się z nią strasznie męczyłam w drugiej ciąży, co chwila wracała.

Juz po, blizniaki dwujajowe z serduszkami bijacymi ! :)
Ja cieeee ale numer!!! super :)))) gratulacje :D

Dadzi prawnik powiedzial ze musiał by Cię ktoś podpieprzyć jesli chodzi o studia i L4.
I predzej dostaniemy wezwanie do Zus-u niz przyjda do domu.Chodzi glownie o dorabianie na L4.I tam gdzie sa wysokie swiadczenia.
Takze nie masz sie czym martwic :)

Dziękuję :))) właśnie mój mąż twierdzi tak samo, więc ulżyło mi ;)

W Warszawie pogoda też nie rozpieszcza, w nocy lało (ale mi o dziwo dobrze się dziś spało) a teraz strasznie wieje, łeb urywa i jest zimno.

Trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty. Ja mam w czwartek, ale bez usg ...

reklama
Do góry