reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudniowe mamy 2016

reklama
Ja kupilam bluzeczki na ramiaczkach do szpitala i do tego leginsy -zamiast koszul. Tez mi szkoda kasy, a leginsy i bluzeczki bede miala na potem :) do spania w szpitalu lehinsy sciagne, coz za problem ;)

Napisane na HUAWEI GRA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom
I o gołym tyłku będziesz w szpitalu mykać czy szlafroczek? Bo te bluzki takie przed tyłek?
Ja mam koszule na szpital. Nie pozwalają chodzić w leginsach bo ma być dopływ powietrza.

cb7wugpju04jz4q8.png

A co do Maciusia to bardzo mi przykro :( jak to wykryli ? Vo to w ogole jest, czemu ta operacja ? Biedny Maciuś. Ale tyle juz zniósł to i teraz da rade. To silny chlopczyk

Jakiś przewód Ballota czy coś podobnego miał mu się zamknąć w ciągu miesiąca ale się nie zamknął i muszą to zoperować. Będzie dobrze musi być. Jest silny i dwa razy większy niż miesiąc temu.

cb7wugpju04jz4q8.png

I o gołym tyłku będziesz w szpitalu mykać czy szlafroczek? Bo te bluzki takie przed tyłek?
Ja mam koszule na szpital. Nie pozwalają chodzić w leginsach bo ma być dopływ powietrza.

cb7wugpju04jz4q8.png
To jak wstane to ubiore te leginsy [emoji23] nie lubie koszul.. nawet jakbym miala koszule to i gak bym ubierala leginsy.. ja zmarzluch jestem [emoji23]

Mam taką jedną koszule do spania z kappahl zwykła prosta przed kolano w paseczki jakieś szaro biało brazowe, której mój prawie maz tak nienawidzi, że nadal jej nawet imię "boguśka" (bo mu się w niej kojarzę jak taka wiejska baba i nadal jej takie imię[emoji1][emoji1][emoji1]) wiec powiedziałam mu,ze wezmę ja na poród do szpitala i zutylizujemy później [emoji23][emoji23][emoji23]

Napisane na GT-I9515 w aplikacji Forum BabyBoom

To są jednorazowe? Bo jakoś ciężko mi sobie wyobrazić w szpitalu pranie gaci i dlatego myślałam o jednorazowych z apteki. A co do rozmiaru jak wielkie jest to XL? Bo jak ostatnio gdzieś na aptecznych wyczytałam ze XL to do 100 cm w biodrach to ja tyle to miałam chyba w podstawowce [emoji23][emoji23][emoji23] koleżanka mi poleciła kupić na rynku takie wielkie babciowe gacie na te dni po porodzie.. może to też dobry pomysł.
Ps: W rossmannie jak się założy kartę rossne to jest od razu 3% :)

Ja miałam w poprzedniej ciąży jednorazowe i wielorazowe, te jednorazowe w ogóle mi się nie przydały i chyba jeszcze gdzieś je mam, poza tym nie wiem czy nie kończyły się w złym miejscu tam gdzie blizna. A te majtki siateczkowe nawet w warunkach szpitalnych dobrze się prały i szybko suszyły.

reklama
A szlafrok kupiłam sobie na początku ciąży taki kolorowy puchaty cieplutki, zawsze mam na zimę jakiś cieply szlafrok Ale w tym to będę ogromnym tęczowym misiem bo już ledwo w nim się mieści mój brzuch a co dopiero w grudniu a jeszcze te kolory to spoteguja ten efekt[emoji1]

Do góry