reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

reklama
karola 2.900 to mlody jeszcze z 500gr i niech wychodzi hehe [emoji5] pokaż fociaka jak masz [emoji5]

Wonderful nie ma żartów nie ma niestety , a ja raz bylam podczadzona i nie wspominam tego dobrze ... Dobrze , ze jak sie cos takiego dzieje czy gaz sie ulatnia to sie zle czuje i wiem , ze cos jest nie tak .

wff2krhmvaem9yip.png

karola 2.900 to mlody jeszcze z 500gr i niech wychodzi hehe [emoji5] pokaż fociaka jak masz [emoji5]

Wonderful nie ma żartów nie ma niestety , a ja raz bylam podczadzona i nie wspominam tego dobrze ... Dobrze , ze jak sie cos takiego dzieje czy gaz sie ulatnia to sie zle czuje i wiem , ze cos jest nie tak .

wff2krhmvaem9yip.png
Widzisz, sama jesteś dobrym czujnikiem na szczęście. :)

Witam nowe staraczki :)
U mnie niestety plamien ciąg dalszy, niby już po owu, wczoraj było czysto, a dzis znow brąz :( do doopy cały ten cykl :( jajniki bolą, cycki tez, łeb pęka któryś dzien z kolei, w plecach mnie cos łamie, chyba sie sypie na starość [emoji23]

Nie wiesz co to prawdziwa strata. Można jej doświadczyć tylko wtedy, kiedy kochasz coś bardziej, niż samego siebie.

Wonderful czasem sie zdarza , ale pewności nie ma , że zawsze [emoji6]

Zuza uważam tak , ponieważ , za 4 dni znów Ci wyjdzie pozytywno-podbne , przecież mialas tak już nie raz , więc tak na prawdę nie masz pewności czy była owu.
A jak byla 5.10 to czemu od dzis bierzesz dupka ?

agnesis bidulka , tuleee mocno ! [emoji8] ten cykl u każdej z nas jakis popieprzony ...
Starość nie radość, młodość nie wieczność [emoji38]

karola no masz się nam tu pochwalić od razu jak maly się wyklujeee , ciekawe czy ty pierwsza czy Oleczka urodzi [emoji4] a imie w końcu wybrane? [emoji6]

wff2krhmvaem9yip.png

reklama
Dzol to jest wszystko bez sensu , takie doszukiwanie sie hehe [emoji48] ja ponoc @ mam miec 30-go wiec poczekam sobie do 30-go [emoji38]

wff2krhmvaem9yip.png

Do góry