Noemi ja mam usztywniany i ten wkład normalnie się wyjmujeJa też kupuję jeden, tylko nie wiem właśnie czy wziąć usztywniany czy taki zwykły..
Wysłane z mojego Redmi Note 3 przy użyciu Tapatalka
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Noemi ja mam usztywniany i ten wkład normalnie się wyjmujeJa też kupuję jeden, tylko nie wiem właśnie czy wziąć usztywniany czy taki zwykły..
Ja wzięłam sztywny bo można tą wkladke wyjąć i wtedy jest miękki więc 2w1 chyba będzieJa też kupuję jeden, tylko nie wiem właśnie czy wziąć usztywniany czy taki zwykły..
Ej dziewczyny, pytanie z innej beczki, jakie rożki kupiłyście/kupujecie ? w sensie usztywniane czy nie ? Byłam ostatnio w pepco i nic mi sie nie podobało, teraz szukam na allegro i nie moge sie jakos zdecydować..może Wy już macie ?
Lola, tak z ciekawości- czy Tobie też felfron wkuli i podłączali kroplówki? Ja miałam chyba 3xdziennie ktg.Noiooooooooooo leżę. Ale jutro na 90% mnie puszcza. Jak nie ma rozwarcia, skurczów i szyjka ok to wyjdę
Więc wychodzę![]()
Tak miałam welflon i kroplówki, ale tylko dwie. Dwa razy mi zmieniali, bo siniala mi ręka po kluciach. Pobierali jeszcze 6 razy krew na badania :/Lola, tak z ciekawości- czy Tobie też felfron wkuli i podłączali kroplówki? Ja miałam chyba 3xdziennie ktg.