reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudniowe mamy 2016

U mnie dziś złota polska jesień [emoji169] [emoji169] [emoji169] [emoji295] [emoji295] [emoji295]

Wsio wywaliłam na balkon i będzie dziś trzy pralki zamiast jednej [emoji23]
cb7wugpju04jz4q8.png

reklama
Najśmieszniejsze jest to, że to mój chłop mnie stresuje... wiecznie pyta: spakowałaś się już? Walizkę zapełniłaś? Wszystko masz? :oo:

Najśmieszniejsze jest to, że to mój chłop mnie stresuje... wiecznie pyta: spakowałaś się już? Walizkę zapełniłaś? Wszystko masz? :oo:
U mnie mama i teściowa tylko ciągle pytają czy się spakowałam, bo to nigdy nic nie wiadomo i one coś czują, że w listopadzie urodze i mam się ogarnąć z tą wyprawka.[emoji26] ja już zaczynam się stresować, ale po pracy nie chce już mi się myśleć o pakowaniu i zakupach. A jeszcze parę rzeczy mi brakuje.[emoji21]

Napisane na SM-G928F w aplikacji Forum BabyBoom

No i brzuch mi naprawdę opadł już do reszty... jak siedzę, to czuję go na udach, a jestem wyprostowana i wcześniej nigdy mi nie osadzał się aż na nogach. Tym bardziej idę się pakować ;) hihi.

U mnie mama i teściowa tylko ciągle pytają czy się spakowałam, bo to nigdy nic nie wiadomo i one coś czują, że w listopadzie urodze i mam się ogarnąć z tą wyprawka.[emoji26] ja już zaczynam się stresować, ale po pracy nie chce już mi się myśleć o pakowaniu i zakupach. A jeszcze parę rzeczy mi brakuje.[emoji21]

Ja wczoraj widziałam w Smyku taki piękny polarowy rożek z kapturkiem i chyba się na niego skuszę jeszcze :D a tak to chyba już wszystko mam. Zobaczymy w praktyce. Za dużo ubranek nie kupowałam, bo liczę na to, że mnóstwo ich dostaniemy po porodzie od odwiedzających ;) a jeśli nie, to M. będzie jeździł po sklepach i dokupywał :D

Ja wczoraj widziałam w Smyku taki piękny polarowy rożek z kapturkiem i chyba się na niego skuszę jeszcze :D a tak to chyba już wszystko mam. Zobaczymy w praktyce. Za dużo ubranek nie kupowałam, bo liczę na to, że mnóstwo ich dostaniemy po porodzie od odwiedzających ;) a jeśli nie, to M. będzie jeździł po sklepach i dokupywał :D
O rzeczy dla maluszka się nie martwię, bo z takich niezbędnych to tylko prześcieradła do łóżeczka i wózka nie mam, ale co ze mną? Nie mam koszul, stanikow i jeszcze paru kosmetyków. Ehhh.... w sobotę jadę na zakupy, bo do terminu 49 dni tylko mi zostało. [emoji44]

A ja dalej mam az wkladki laktacyjne [emoji23] nic nie kupilam do szpitala jeszcze ... Nie moge sie zebrac ciagle mi sie wydaje ze jeszcze tyyyyyle czasu [emoji14]

Edit : moze pojde chociaz torbe nastawie do prania to mnie jakos nastroi zeby reszte kupic jak zobacze, ze torba juz wyprana ;)
Przypomnialo mi sie, ze jeszcze staniki do karmienia mam ha ! I szlafrok [emoji14]

thgfflw1k3inkyc3.png

Ja właśnie muszę zrobić listę czego jeszcze mi brakuje. Ale tak szczerze to nawet nie bardzo wiem co powinnam mieć :) dzisiaj upiore torbe i jak tylko wyschnie to pakuje manatki :) hmm a te ubranka które spakuje to przez tyle czasu się nie wygniota strasznie? Nie chciałabym zeby Franio wyglądał jak wyjety psu z gardla :) musi się dobrze prezentowac

reklama
Ja właśnie muszę zrobić listę czego jeszcze mi brakuje. Ale tak szczerze to nawet nie bardzo wiem co powinnam mieć :) dzisiaj upiore torbe i jak tylko wyschnie to pakuje manatki :) hmm a te ubranka które spakuje to przez tyle czasu się nie wygniota strasznie? Nie chciałabym zeby Franio wyglądał jak wyjety psu z gardla :) musi się dobrze prezentowac
Ja mam zamiar pakowac sie w dwie torby jedna do porodu druga z rzeczami dla malej to co dla malej spakuje sobie do jednej szuflady w komodzie i potem spakuje zeby sie nie wygniotlo ;) luby tez ewentualnie bedzie wiedzial co zabrac w razie czego ;) powiem haslo cala szuflada i bedzie wiedzial haha

thgfflw1k3inkyc3.png

Do góry