Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Ja się zabieram za szykowanie rzeczy do pakowania walizki... sprawdzam raz jeszcze czy aby na pewno wszystko mamU mnie dziś złota polska jesień [emoji169] [emoji169] [emoji169] [emoji295] [emoji295] [emoji295]
Wsio wywaliłam na balkon i będzie dziś trzy pralki zamiast jednej [emoji23]
![]()
U mnie mama i teściowa tylko ciągle pytają czy się spakowałam, bo to nigdy nic nie wiadomo i one coś czują, że w listopadzie urodze i mam się ogarnąć z tą wyprawka.[emoji26] ja już zaczynam się stresować, ale po pracy nie chce już mi się myśleć o pakowaniu i zakupach. A jeszcze parę rzeczy mi brakuje.[emoji21]Najśmieszniejsze jest to, że to mój chłop mnie stresuje... wiecznie pyta: spakowałaś się już? Walizkę zapełniłaś? Wszystko masz?![]()
Ja wczoraj widziałam w Smyku taki piękny polarowy rożek z kapturkiem i chyba się na niego skuszę jeszczeU mnie mama i teściowa tylko ciągle pytają czy się spakowałam, bo to nigdy nic nie wiadomo i one coś czują, że w listopadzie urodze i mam się ogarnąć z tą wyprawka.[emoji26] ja już zaczynam się stresować, ale po pracy nie chce już mi się myśleć o pakowaniu i zakupach. A jeszcze parę rzeczy mi brakuje.[emoji21]
Napisane na SM-G928F w aplikacji Forum BabyBoom
O rzeczy dla maluszka się nie martwię, bo z takich niezbędnych to tylko prześcieradła do łóżeczka i wózka nie mam, ale co ze mną? Nie mam koszul, stanikow i jeszcze paru kosmetyków. Ehhh.... w sobotę jadę na zakupy, bo do terminu 49 dni tylko mi zostało. [emoji44]Ja wczoraj widziałam w Smyku taki piękny polarowy rożek z kapturkiem i chyba się na niego skuszę jeszczea tak to chyba już wszystko mam. Zobaczymy w praktyce. Za dużo ubranek nie kupowałam, bo liczę na to, że mnóstwo ich dostaniemy po porodzie od odwiedzających
a jeśli nie, to M. będzie jeździł po sklepach i dokupywał
![]()
Ja mam zamiar pakowac sie w dwie torby jedna do porodu druga z rzeczami dla malej to co dla malej spakuje sobie do jednej szuflady w komodzie i potem spakuje zeby sie nie wygniotloJa właśnie muszę zrobić listę czego jeszcze mi brakuje. Ale tak szczerze to nawet nie bardzo wiem co powinnam miećdzisiaj upiore torbe i jak tylko wyschnie to pakuje manatki
hmm a te ubranka które spakuje to przez tyle czasu się nie wygniota strasznie? Nie chciałabym zeby Franio wyglądał jak wyjety psu z gardla
musi się dobrze prezentowac