Anulka.
Fanka BB :)
Hi hi ciężka robota [emoji38]market budowlany [emoji1]
Napisane na GT-I9305 w aplikacji Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
No tak to nie ma co się dziwić. [emoji4]Hi hi ciężka robota [emoji38]market budowlany [emoji1]
Kasia i jak??? Bo już nie mogę się doczekać. Widziałaś dzidzie?No ja właśnie uważam co komentuje na fb, bo nie każda grupa jest zamknięta... Chyba że sobie w opcjach prywatności ustawisz żeby nawet znajomi nie widzieli Twoich postów [emoji5]
![]()
2500zl??? Szok, a co wchodzi w zakres że to takie drogie? Nigdy nie słyszałam o takich kwotach żeby ktoś ze znajomych wydal...No tak to nie ma co się dziwić. [emoji4]
Dziewczyny a wy robicie te badania prenatalne ? Ja chyba nie. Czytałam gdzieś, że pełen pakiet koszt 2500.
![]()
Kasiu to na razie gratulacje za śliczny domek dla fasolinki [emoji38]Zobacz załącznik 779072
No i trochę za wcześnie... Ale przed badaniem mi powiedział, że skoro owulację miałam 17 września to będzie jeszcze sam pęcherzyk... Ważne, że jest [emoji3] Z om termin na 7 czerwca, z usg na 13 [emoji5] Za tydzień kolejne usg i już powinno być serduszko [emoji178]
![]()