reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudniowe mamy 2016

reklama
Hej ja tez sie witam z rana ale dzis pospalam mimo wstawania dwa razy na siq ;)
Anio0 kciuki za wizyte daj znac jak poszlo
Co do apetytu ja dalej nie mam a najgorsze jest to, ze czasami mam ochote na cos i sama nie wiem co mi sie chce ! Juz bym wolala zachcianki...

thgfflw1k3inkyc3.png

Dobry dzień :) witam się spod gabinetu, za chwilę wchodzę na usg.
Od wczoraj mam wilczy apetyt. Mogę jeść i jeść. Też zrobił się z Was taki odkurzacz na ostatniej prostej?
Miłego dnia wszystkim :)
Dzień dobry !

Aniu czekamy na wieści co u Malutkiej :)
Wcześniej mogłam pochwalić się lepszym apetytem, też codziennie muszę zastanawiać się co by tu zjeść, bo do niczego mnie jakos specjalnie nie ciągnie :|

Wysłane z mojego Redmi Note 3 przy użyciu Tapatalka

No i dostałam telefon o 5.30....

"Halo???? Czy to góra??? Zamawiam kwaśną pomarańczę, trzy kostki gorzkiej czekolady i plusza multiwitaminę!!! Migusiem bo głodny jestem!!!.... Kocham tę knajpę 24h otwarta!!"

Ehhhh knajpa "mama" czynna zawsze i wszędzie....
moj w nocy tak rozrabial, ze hej...co sie obudzilam to kopniak za kopniakiem :D teraz jem i czuje, ze zaraz mnie tam szturchnie

Hej ja tez sie witam z rana ale dzis pospalam mimo wstawania dwa razy na siq ;)
Anio0 kciuki za wizyte daj znac jak poszlo
Co do apetytu ja dalej nie mam a najgorsze jest to, ze czasami mam ochote na cos i sama nie wiem co mi sie chce ! Juz bym wolala zachcianki...

thgfflw1k3inkyc3.png
ja z rana mam apetyt i obiad tez ladnie jem, ale z kolacja mma problem, czesto jem ją na sile

Dzień dobry. Ja dziś w miarę fajnie spałam :) Mąż już dawno na nogach, działa w kuchni, zmywa naczynia itp, a syn jeszcze śpi.. Kurczę martwię się trochę o synka, coś za często krew z nosa mu leci.. myślę, że ma po prostu słabe naczynka krwionośne no i ja też jako dziecko tak miałam, że ciągle krew z nosa mi leciała, ale chyba wybiorę się z nim do lekarza po niedzieli na jakieś wyniki żeby sprawdzić czy wszystko ok..

Dziewczyny aplikujace luteine!!!! Czulyscie czasem mega opor podczas aplikacji? Mi czasem sie zdazalo, ze bylo trudniej wepchnac tabletke, ale dzisiaj aplikator wszedl do polowy i koniec, probowalam sie rozluznic (czasem pomagalo), ale nic z tego, czulam tylko mega bol, wiec odpuscilam i wcisnelam tyle ile sie dalo. Mialyscie tak?

Mi też jakoś ciężko było z tym aplikatorem i użyłam go dosłownie parę razy, a potem już sama sobie aplikowałam bez aplikatora i tak jest zdecydowanie lepiej. Dobrze, że za parę dni już odstawiam luteinę ;)

Co do apetytu ja mam teraz większy niż jeszcze niedawno, częściej się czegoś chce ;)

Miłego dzionka

Witam was dziewczyny.

Nie spimy od 6.30 czyli standard. Zupka kalafiorowa juz prawie ugotowana surowka zrobiana na obiad pranie zebrane podloga sprzatnieta i ubranka na wyjscie przygotowane. Ide zaraz doprawic zupke i spakowac malemu plecak sprzatnac sypialnie umyc sie i możemy wychodzić do okulistki. Jestem bez sily ostatnio. Nic mi sie juz nie chce i do wszystkiego sie zmuszam bo bym najchetniej spala cały czas .

Lola ja sie klalam ale to dlatego ze musiałam. Maly nie chcial spac sam. Strasznie krzyczał i w ogóle wiec kladliamy sie razem. Potem gotowalismy i sprzatlismy razem albo jak tata wrocil. Zdarzało sie ze prysZnic brałam jak maz z pracy wrócił bo inaczej sie nie dalo :D potem jak byl wiekszy to w lezaczku bralam go do łazienki i szybko sie mylam. Zreszta do dziś muszę go brac ze soba bo nie da sie go z oczu spuscic na 5 min ;)

Jak widac po mojej wadze na apetyt nie narzekam :D caly czas mam na coś ochote:)

reklama
Dzień dobry. Ja dziś w miarę fajnie spałam :) Mąż już dawno na nogach, działa w kuchni, zmywa naczynia itp, a syn jeszcze śpi.. Kurczę martwię się trochę o synka, coś za często krew z nosa mu leci.. myślę, że ma po prostu słabe naczynka krwionośne no i ja też jako dziecko tak miałam, że ciągle krew z nosa mi leciała, ale chyba wybiorę się z nim do lekarza po niedzieli na jakieś wyniki żeby sprawdzić czy wszystko ok..

Mi też jakoś ciężko było z tym aplikatorem i użyłam go dosłownie parę razy, a potem już sama sobie aplikowałam bez aplikatora i tak jest zdecydowanie lepiej. Dobrze, że za parę dni już odstawiam luteinę ;)

Co do apetytu ja mam teraz większy niż jeszcze niedawno, częściej się czegoś chce ;)

Miłego dzionka
u mnie gotuje sie juz wywar na fasolowa mmmmm a ja ide se zrobic druga bule :)

Do góry