reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudniowe mamy 2016

Witam was dziewczyny.

Nie spimy od 6.30 czyli standard. Zupka kalafiorowa juz prawie ugotowana surowka zrobiana na obiad pranie zebrane podloga sprzatnieta i ubranka na wyjscie przygotowane. Ide zaraz doprawic zupke i spakowac malemu plecak sprzatnac sypialnie umyc sie i możemy wychodzić do okulistki. Jestem bez sily ostatnio. Nic mi sie juz nie chce i do wszystkiego sie zmuszam bo bym najchetniej spala cały czas .

Lola ja sie klalam ale to dlatego ze musiałam. Maly nie chcial spac sam. Strasznie krzyczał i w ogóle wiec kladliamy sie razem. Potem gotowalismy i sprzatlismy razem albo jak tata wrocil. Zdarzało sie ze prysZnic brałam jak maz z pracy wrócił bo inaczej sie nie dalo :D potem jak byl wiekszy to w lezaczku bralam go do łazienki i szybko sie mylam. Zreszta do dziś muszę go brac ze soba bo nie da sie go z oczu spuscic na 5 min ;)

Jak widac po mojej wadze na apetyt nie narzekam :D caly czas mam na coś ochote:)

pamietam, ze masz oklulste dzis z malym, oby dal sie zbadac :)

reklama
Dzien dobry. Ja też mam wilczy apetyt, w 1 trymestrze tyle nie jadłam :) a to bardzo zle, bo niedługo waga sie na mnie obrazi :) nie no serio dziewczyny co zrobic zeby juz tyle nie przytyc do porodu?
Lola prosze o porady bo widzę że ty już zaczelas walkę z kg....:)
Mój synek jest dla mnie całkiem laskawy bo jeszcze nigdy nie obudził mnie w nocy. Owszem hula całe dnie, ale jaka to dla mnie rasosc. uwielbiam jak mi wypycha nozki, plecki i tak sobie moge go dotknąć. Ale za to noce cale przesypiamy

Dzien dobry. Ja też mam wilczy apetyt, w 1 trymestrze tyle nie jadłam :) a to bardzo zle, bo niedługo waga sie na mnie obrazi :) nie no serio dziewczyny co zrobic zeby juz tyle nie przytyc do porodu?
Lola prosze o porady bo widzę że ty już zaczelas walkę z kg....:)
Mój synek jest dla mnie całkiem laskawy bo jeszcze nigdy nie obudził mnie w nocy. Owszem hula całe dnie, ale jaka to dla mnie rasosc. uwielbiam jak mi wypycha nozki, plecki i tak sobie moge go dotknąć. Ale za to noce cale przesypiamy
moj mie budzi w nocy, ale ja nie wiem, moze to budzi mnie pelen pecherz a mlody po prostu sie budzi i kopie, bo ja sie budze

Hej

Grama no raczej ucieknie bo długo nie wytrzyma jeśli będzie wstawał po nocach i do pracy. Ty owszem odeśpisz i organizm się przyzwyczai choć pierwsze tygodnie to łatwe nie będą. Baby blues min z braku ciągłego snu przychodzi

Ja dziś nie mogłam zasnąć do 2.oo! Wy kończą mnie te zęby:(

AnioO powodzenia. Tak dziecko teraz intensywnie rośnie i siara w piersiach się tworzy więc będziesz jeść. Tak samo apetyt będzie po porodzie bo karmienie zużywa energii dużo

Noemi dawaj mu rutinoscorbin na wzmocnienie naczyń krwionośnych

reklama
Do góry