elifit
Moderatorka
A czemu tak? Pytam z ciekawości.no jesli u mnie sie okaze, ze cc musi byc to ja na polowe grudnia polece, ale to sie okaze w listopadzie![]()
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A czemu tak? Pytam z ciekawości.no jesli u mnie sie okaze, ze cc musi byc to ja na polowe grudnia polece, ale to sie okaze w listopadzie![]()
wizyta u okulisty w listopadzie mnie czeka, termin zaklepany na 16 listopadaA czemu tak? Pytam z ciekawości.
Ale czemu rozwiązywać ciążę dwa tygodnie przed terminem?wizyta u okulisty w listopadzie mnie czeka, termin zaklepany na 16 listopada
a ja sama nie wiem...niby dobija mnie zgaga i to sikanie w nocy i chce juz byc po, a potem przychodzi strach ze maly bedzie plakac, miec kolki itp, ale z drugiej strony chcialabym zobaczyc malego, tyle czekalismy na niegoDzień dobry
Ja się nawet wyspałam. Dziś leniwa niedziela.
Mgła za oknem.
Ja mam jeszcze półtora msc ciąży i nie chcę jeszcze by się kończyła
nie wiem, spytaj sie mojej ginki, ona mi powiedziala, ze jesli dostane skierowanie na cc to spokojnie kolo 15-20 grudnia moga mnie ciac, ciaza bedzie juz donoszonaAle czemu rozwiązywać ciążę dwa tygodnie przed terminem?
U ciebie to inna sytuacja. To twoje pierwsze dzieckoa ja sama nie wiem...niby dobija mnie zgaga i to sikanie w nocy i chce juz byc po, a potem przychodzi strach ze maly bedzie plakac, miec kolki itp, ale z drugiej strony chcialabym zobaczyc malego, tyle czekalismy na niego![]()
No cóż. Różne podejścia ci lekarze mają.nie wiem, spytaj sie mojej ginki, ona mi powiedziala, ze jesli dostane skierowanie na cc to spokojnie kolo 15-20 grudnia moga mnie ciac, ciaza bedzie juz donoszona
jesli mam szczera, to moge nawet tego 20 urodzic skoro pierwszy termin mam na 24, a bylabym z malym na Swieta w domuNo cóż. Różne podejścia ci lekarze mają.
Poczytaj jak masz ochotę
Link do: Pośpiech wysoce niewskazany! O tym, że dwa tygodnie mogą czynić różnicę.
tak a u Cb trzecie i wiesz, ze latwo nie bedzie, ale dasz rade, bo kto jak nie Ty?U ciebie to inna sytuacja. To twoje pierwsze dziecko![]()