kolekcjonerka
Fanka BB :)
6 lat temu rodziłam tam Olę i tym razem też zamierzam rodzić na ŻelaznejA idziecie wcześniej do szpitala w którym macie zamiar rodzić? Może któraś w Warszawie na Żelaznej;>?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
6 lat temu rodziłam tam Olę i tym razem też zamierzam rodzić na ŻelaznejA idziecie wcześniej do szpitala w którym macie zamiar rodzić? Może któraś w Warszawie na Żelaznej;>?
Akurat na orzechy nie.Dziewczyny, czy znacie kogoś, kto ma alergię na orzechy?
A na kiedy masz termin? Moze sie akurat spotkamy?6 lat temu rodziłam tam Olę i tym razem też zamierzam rodzić na Żelaznej
Ja chętnie też poczytam. Chociaż bardziej myślę o inflanckej.A na kiedy masz termin? Moze sie akurat spotkamy?ja na 31.03. Jak ogolnie wygladalo tam przyjecie i sam porod? Trzeba tam wczesniej cos zalatwiac czy po prostu pojechac jak sie zacznie akcja porodowa?? Moze na pv napisz zeby offtopa nie robic [emoji14] z gory dziekuje
![]()
Ja mam alergie pokarmowa (puchne, albo dostaje takich plamek jak po komarach albo mnie "przelatuje"). Powinnas wykonac testy skorne. To nie musi byc alergia na wszystkie orzechy. Czasem nawet nie chodzi o orzechy a o ulepszacze smaku ktore na nich sa. Mozliwe ze z innej firmy produkt by juz nie uczulał. Chemiczne testy tez robia na skorze (na plecach) ale to dopiero po tych zwyklych pokarmowych/pyłkach.Wczoraj odkryłam, że mój syn ma i szukam informacji praktycznych, czego unikać, żeby był bezpieczny
Mój mążDziewczyny, czy znacie kogoś, kto ma alergię na orzechy?
Ajj piękna a ja tylo na 5 min mogę wyjść z psemale piękna dziś pogodau nas 16 stopni, chce się żyć
![]()
Ja myślę też o brodnowskim chociaż pod względem warunków jest podobno koszmarny ale za to opieka jest podobno naprawdę na najwyższym poziomie, zwłaszcza jeśli sa jakieś problemy z porodem i po! Z kolei na Inflanckiej sa podobno o niebo lepsze warunki.Ja przez chwile myslalam o bielańskim bo moja gin tam pracuje ale opinie slyszałam baardzo kiepskie poza tym kto wie czy moja gin akurat wtedy bedzie na dyzurze?