reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Oj tak...

Mnie obecnie spóźnia się @ już 8 dni, od baaardzo, baaaardzo dawna tak nie miałam. Nic w tym cyklu się nie wydarzyło (stres, choroba, zmiana diety itp) co mogłoby spowodować jej opóźnienie. Już przeszłam przez wszystkie możliwe urojenia ciążowe, ale test pokazuje wynik negatywny. Czekam cierpliwie, aż nadejdzie... I mam tylko nadzieję, że to nie jakieś inne paskudztwo hormonalne się przyplątało teraz... jest to coś czego najmniej bym chciała teraz :(
Kochana, ja w ostatnim cyklu tak miałam, wredna @ przyszła w 44 lub 45 dniu. 3 testy zrobiłam, a tu nic.

qdkkx1hpzei65q7s.png

reklama
Cześć dziewczyny [emoji6] ale produkujecie.. [emoji12] witam nowe staraczki [emoji6]
Kotek, szkoda.. ale tak jak mówisz, są plusy możesz się napić na sylwestra [emoji6] ja dołączę do was za 4 dni bo u mnie objawów 0 i temp cały czas niska..
Wyobraźnia nasza potrafi cuda.. ja w 1 ciąże zaszłam od razu wiec nie miałam czasu na myślenie i zastanawianie się, a teraz.. masakra.. czytam, doszukuje się objawów, sprawdzam śluz.. chyba wariuje..

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

No

No właśnie co to za dieta? :>

Ja od 2 lata jem 6 posiłków dziennie :) i dzięki temu schudłam 17 kg! Nigdy nie sądziłam, że im więcej (oczywiście też zdrowo) jem, to będę chudsza :p
To nieźle! Regularne posiłki + woda daje dużo, no i wiadomo, trochę ruchu :-) ja odstawiłam słodkie napoje jakieś 12 lat temu. Nie piję, bo nie lubię, raz na jakiś czas pół szklanki wypije jak mnie nadzieję i starczy, poza tym nie potrafię zaspokoić pragnienia czymś innym niż woda. Mój M pił np sporo słodkich napojów i soków, ale we wrześniu przedstawił się na wodę i tylko dzięki temu zgubił 5 kg!

qdkkx1hpzei65q7s.png

A jaką masz dietę? Ja muszę odstawić chociaż trochę słodycze, bo przeginam ostatnio, co zresztą zaczęło być widać. Ale co tu zrobić, jak święta idą :-(

qdkkx1hpzei65q7s.png
Byłam u dietetyka, dostałam instrukcję co mogę czego nie i tyle...
5 posiłków
Owoce tylko jako posiłek, a nie przekąska i tylko do godziny 14.
Dużo nabiału, z pieczywa tylko jedna grahamka dziennie i posiłki co 2-4 godziny.
Aaaaaa i zero słodyczy, a to niewykonalne :D

reklama
Do góry