reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

☃️ 🎄W grudniu przy choince nadzieja w nas rośnie,by wreszcie dwie kreski powitać radośnie 🎁

Hej widziałam że mnie ktoś oznaczał, przepraszam, nie odpisałam, ale muszę zniknąć z forum. To chyba był błąd się tutaj zapisać. Ja bardzo źle to wszystko znoszę psychicznie. Przepraszam, ale nie jestem w stanie mieć w sobie żadnej dobrej energii jak widzę jak ktoś kto już ma dzieci zachodzi w ciążę po 2-3 cyklach naturalnych, może nie jestem normalna bo po prostu płaczę i omawiam to na terapii. Psychicznie jestem wrakiem człowieka i nigdy nie widziałam pozytywnego testu, myślałam, że po udzielaniu się na forum mi się poprawi, ale jednak mi się nie poprawia, nie mogę wyrzygiwać żali 24/7, bo to nie jest moja prywatna terapia, tutaj są szczęśliwe historie i ludzie się cieszą a ja nie mam z czego się cieszyć. Żałuję strasznie ale to mi bardzo bardzo nie służy, czuję się jakbym tylko sypała sól na rany. Wszystkim oczywiście gratuluję i życzę wszystkiego dobrego ale jednak ja testuję zawsze w pierwsze dni miesiąca a potem do końca miesiąca oglądam cudze pozytywne testy nie mając nigdy w życiu na koncie żadnego i to tylko rozdziera mi serce, nie mogę sobie tego robić. Chętnie podtrzymam kontakt na priv z tymi z którymi już rozmawiałam bo pewnie tu zajrzę ale ja jestem jednak na psychicznym wykończeniu i źle to wszystko na mnie działa. Przepraszam nie chcę żeby to źle zabrzmiało po prostu wykładam karty na stół bo się z niektórymi zżyłam ale dla własnego dobra nie mogę tu być.
Ja Cie po prostu przytule… jesli czujesz, ze potrzebujesz czasu- odpocznij, moze z czasem bedziesz chciala wrocic, wtedy pamietaj, ze drzwi sa szeroko otwarte ♥️ i koniecznie zamelduj sie tutaj, jak ten test wreszcie pojawi sie tutaj taki, jaki powinien byc ♥️

reklama
Kurczę... Muszę pogadać z mężem i się umówić do ginekologa. Przed chwilą korzystałam z toalety i zauważyłam śluz z krwią. Widzenia mieliśmy w nocy z soboty na niedzielę. Dzisiaj 13 dc i to jeszcze nie czas na owulację także nie wiem co się mogło stać, nie było tego dużo ,więc to może jakieś otarcia wewnątrz ale muszę mieć to na oku

Namowilyscie mnie! Kupię mojemu zegarek;o hahaha... Tak czytam, myślę i będzie miał zegarek z badaniem jego wkur. W ciągu dnia;p ahahha... Kupiłam mi też prenumeratę gazety z 82roku;o padnie jak ja zobaczyć, bo takie stare artykuły naprawdę to masa wiedzy i to z czasów jak w gazecie były teksty a nie same reklamy. No i mam już komplet!!! P.s zamówiłam testy, każdy z innej parafii łącznie 8sztuk.
Też właśnie zamówiłam, tak się klikło 14 sztuk 🤦

Namowilyscie mnie! Kupię mojemu zegarek;o hahaha... Tak czytam, myślę i będzie miał zegarek z badaniem jego wkur. W ciągu dnia;p ahahha... Kupiłam mi też prenumeratę gazety z 82roku;o padnie jak ja zobaczyć, bo takie stare artykuły naprawdę to masa wiedzy i to z czasów jak w gazecie były teksty a nie same reklamy. No i mam już komplet!!! P.s zamówiłam testy, każdy z innej parafii łącznie 8sztuk.
Zegarków nie daje się na prezent partnerowi bo przynosi to pecha w związku ale! Żeby ominąć pecha partner może dać za ten zegarek grosika albo złotówkę, obojętnie jaką monetę ale jak "wykupi" zegarek to nie będzie już prezent i nie będzie pecha. 😆 Byłemu mężowi podarowałam zegarek na 30stke, obecnemu partnerowi pod choinkę kupiłam ale właśnie zrobimy wymianę za monetę. 😆 Nie będę zapeszać haha

Ja to jestem otwarta tylko myślę, że chłop w pełnym domu ludzi nie będzie chciał. Chyba że zabiorę ze sobą jakieś fajne wdzianko i to będę kusić haha
PS. Będziemy spać w pokoju dziecka a dziecko z rodzicami w sypialni. Także będzie trochę bardzo nieswojo haha
Oj tam nieswojo 🤣 nie takie rzeczy się robiło, w tej samej pościeli co Wy spać nie będzie, a może Wam się dziecięca magia udzieli 😝

Badaj się zawsze o tej samej porze, mi też kiedyś wydawało się, że tego nie ogarnę a teraz wyrywkowo sprawdzę i wiem co i jak. Musisz poznać swoje ciało po prostu. Daj sobie miesiąc obserwacji dzień w dzień o tej samej porze. Będziesz czuła i widziała jak zmienia się ułożenie, ile palca wkładasz,jaka jest w dotyku czy miękka czy twardsza i czy się otwiera. Bądź cierpliwa, nauczysz się. 😉

Ja już w tym cyklu wiedziałam, byłam pewna, okres idzie właśnie po zbadaniu szyjki. 😆
Właśnie sobie obiecałam, że będę próbować, bo z tej szyjki można dużo wyczytać
I całą noc pracujesz?

Mam betę i chyba jest goooood 😁😁😁
Powiedziałabym nawet VERY good 😍

Zegarków nie daje się na prezent partnerowi bo przynosi to pecha w związku ale! Żeby ominąć pecha partner może dać za ten zegarek grosika albo złotówkę, obojętnie jaką monetę ale jak "wykupi" zegarek to nie będzie już prezent i nie będzie pecha. 😆 Byłemu mężowi podarowałam zegarek na 30stke, obecnemu partnerowi pod choinkę kupiłam ale właśnie zrobimy wymianę za monetę. 😆 Nie będę zapeszać haha
Z poprzednim mężem nawet garnek złota by nie pomógł. Z obecnym tir zegarków by nie przekreślił związku .. to najlepszy, najcieplejszy i najcudowniejszy facet jakiego Ziemia nosi. (Oczywscie poza Waszymi partnerami;P )

reklama
Dzięki za przypomnienie 😂

Załączniki

• IMG_6388.jpeg
    IMG_6388.jpeg
    23,1 KB · Wyświetleń: 46
Do góry