Zdjecia oczywiscie nie zrobil, ale widzialam na monitorze ze termin wg usg 5.08, a wg @ mam 15.08.
Nie dal mi skierowania na zadne badania bo stwierdzial ze za pozno wg niego 10+2 to fundusz juz nie zaplaci. Dal mi na prenatalne cyt. Zal mi cie wiec dam ci chociaz na prenatalne chociaz nie powinienem...no i to pytanie ktory ty jestes rocznik 77
Napisane na GT-I8200 w aplikacji Forum BabyBoom
Nie dal mi skierowania na zadne badania bo stwierdzial ze za pozno wg niego 10+2 to fundusz juz nie zaplaci. Dal mi na prenatalne cyt. Zal mi cie wiec dam ci chociaz na prenatalne chociaz nie powinienem...no i to pytanie ktory ty jestes rocznik 77
Napisane na GT-I8200 w aplikacji Forum BabyBoom
Ale jestem w szoku, naprawdę. Teraz się będę bała iść w poniedziałek do giną na NFZ....
Co za Baran, żeby tak obrażać pacjentkę... A co go to w ogóle kurde obchodzi kto ma z kim dzieci?!? Ja bym złożyła zażalenie w poradni która go zatrudnia, naprawdę.
.
Co za koniował !!!
nie mogę wyjść z szoku! chyba bym co mam pod ręką go pierdzielneła w ten pusty łeb ! No jak tak można, powiedz że na kolejną wizytę pójdziesz do innego ginia.
Skryklał dosłownie wszystko, włącznie z koniecznością przeprowadzenia nagłej cesarki miesiąc wcześniej. Pomyślałam sobie "kij mu w oko, byle cytologię zrobił". No i zrobił. Chciałam wynik później, to w szoku byłam. Raz - bo nie mogę sobie go ot tak od pielęgniarki odebrać, tylko kolejny dzień urlopu musiałam brać żeby czekać przed gabinetem na wizytę (bo nie zapisywali na godziny tylko jak kto przyjdzie), a dwa - ze oryginału nie dostałam, tylko musiałam sobie zapłacić za ksero. Kurde jakaś paranoja. Mój wynik, a nie poradni!