reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Starania po straconej ciąży

Ewela tsh masz dosyć wysokie. Przy staraniach powinno być w okolicach 1. Szkoda, że nie robiłaś jednocześnie ft3 i ft4-wtedy bardziej można ocenić pracę tarczycy niż po samym tsh.
Progesteron ok, moj gin mówi, że po owulacji najlepiej jak jest powyżej 10 :) w którym dniu po owulacji robiłaś?

reklama
Cześć dziewczyny co tu dzisjaj taka cisza ☺ co tam u Was jak testy co u niektórych a u innych bety?
Ja czekam z niecierpliwością do końca @ żeby zacząć nowe staranka ☺☺☺

No pamiętam jak mąż szlaban założył na seksy :)
To chyba skoro w czasie teoretycznej owulacji uwazaliscie, to musiało pyknąć później ;)
Ja tez jestem tego zdania.. Od 14 dc juz kochalismy sie normalnie bo mialo juz byc po owu a chyba wlasnie chyba potem ta owu byla ale nie wiem w ktory dzien:p

Cześć dziewczyny co tu dzisjaj taka cisza [emoji5] co tam u Was jak testy co u niektórych a u innych bety?
Ja czekam z niecierpliwością do końca @ żeby zacząć nowe staranka [emoji5][emoji5][emoji5]
Ja twardo czekam z testowaniem do soboty, a póki co doszukuję się choćby cienia we wczorajszym teście [emoji23][emoji23][emoji23] Choć brzuch napęczniały jakby zaraz miała być @ [emoji58]

Napisane na SM-J710F w aplikacji Forum BabyBoom

Ja twardo czekam z testowaniem do soboty, a póki co doszukuję się choćby cienia we wczorajszym teście [emoji23][emoji23][emoji23] Choć brzuch napęczniały jakby zaraz miała być @ [emoji58]

A na kiedy termin @ masz?

Ja dzisiaj na betę nie dotarłam, bo coś się pokiełbasiło z zapisami przez internet -_-
Ale za to od rana żołądek już mi nie daje zapomnieć o tym, że jestem w ciąży :p także póki co dam sobie spokój z testami, już i tak jestem spokojniejsza.
No i głowa mi napier.... :hmm:
Chciałam, to mam :laugh2:

A na kiedy termin @ masz?

Ja dzisiaj na betę nie dotarłam, bo coś się pokiełbasiło z zapisami przez internet -_-
Ale za to od rana żołądek już mi nie daje zapomnieć o tym, że jestem w ciąży [emoji14] także póki co dam sobie spokój z testami, już i tak jestem spokojniejsza.
No i głowa mi napier.... :hmm:
Chciałam, to mam :laugh2:
Na poniedziałek 16, więc myślę że w sobotę wynik będzie raczej miarodajny [emoji12]

reklama
Do góry