reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Sierpniowe mamy 2017

Kiedy chcecie przenieść się na wątek zamknięty?

• Jak najszybciej.

Głosów: 27 58,7%
  • Za 1-2 miesiące.

Głosów: 17 37,0%
  • Bliżej terminów porodu.

Głosów: 2 4,3%

• Wszystkich głosujących
    46
  • Ankieta zamknięta .
reklama
Adeline to okropne...jak ktoś mógł Wam zabić psa.Do mojej Emi rzychodzi labrador pies terapeuta to takie mądre psy.

Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom
wiem serce mi krwawiło :( świnie bezszczelne jest jakiś kiep co nie znosi psów to nie pierwszy raz , bo innym sąsiadom też już w sumie 5 psów poszło :/ ja pamiętam do dziś jak puściłam rano go na dwór i nie wrócił , mąż po pracy go szukał leżał na polu ktoś mu szpadlem czy czymś przywalił , tak płakałam ,że na drugi dzień miałam gorączkę 40 stopni i jechałam do szpitala, przyczyny nie było żadnej widocznie stres mi ją spowodował

Witam przedpołudniowo,
Wpadam na chwilke dac znac, ze byłam na sonogramie i tak jak sie spodziewałam miałam poślizg przy owulacji i ciąża jest młodsza o cały tydzien. Termin z usg wypada 23 sierpnia, wiec jestem dopiero w 8 tygodniu.
Widziałam maleństwo <3 :) , mam jedna fotkę i nie moge uwierzyć, ze z tego bedzie kolejny człowiek!
Aaaa, no i tętno to 156/ min., czyżby kolejna dziewczynka? ;) Ciekawe czy sie to sprawdzi...
Uciekam na zakupy i do domku odespać ranek ;)

reklama
jak tam u was zimno u nas dalej mróz , niby od jutra ma być lepiej , ale jakoś nie wierzę :p Ja mam sukę Berneński pies pasterski , wzięłam ją z hodowli miała już 17 miesięcy teraz jest z nami już rok :) powiem wam,że trzymali psy w boksach gościu miał tyle ras psów, za nią dałam i tak dużo 900zł, ale cieszę się ,że ją wzięłam jest tak wdzięczna ,że może sobie latam po podwórku, a nie tylko klatka i klatka, zero czułości tam było, tutaj widać jak się zmieniła od tamtej pory nie jest dzika. Łagodna jest jak baranek i bardzo uważa żeby kogoś nie wywrócić ,a dziecka tym bardziej, nawet nie skacze. Niestety jest nauczona do spania w budzie więc na noc zamykam ją w kojcu i śpi, a rano wypuszczam. Ta rasa to pies zimowy, ale teraz gdy są mrozy biorę ją do garażu w swoim domu na noc, bo szkoda mi jej na początku łaziła jak opętana, ale teraz kładzie się przed drzwiami do wejścia holu i leży. Jakbym wzięła od szczeniaka nie nauczonego na dworze to na bank miałabym w domu, bo nie umiałabym dać do budy serce by mi pękło, ale widzę ,ze ona już tak lubi. Kocham psy jak większość z was zauważyłam miałam kiedyś labradora była taki mądry jak traciłam ciąże i siedziałam w domu to był mój kompan i przytulas gasil światło ,nosił gazety kapcie itp, a jak lubił się kąpać latem nawet do beczki wskakiwał , niestety później jakiemuś typowi przeszkadzał i go zabił bardzo rozpaczałam do dziś płakać mi się chcę. Jak mąż wczoraj mówił,że miałby już 6 lat i z naszym synem się bawił, to łzy mi się cisły. Sorry , ale mnie naszło na żale :p
Ja też Jestem maniaczką zwierząt. Kocham je tak samo jak moich najbliższych.
Od dwóch lat w naszym domu mieszka buldog francuski- mój synek. śpi z nami, jest zawsze nas pierwszym miejscu. ..i to czuje. Aż się zastanawiam co będzie jak się junior urodzi. Wiem że one kochają dzieci, widzę to po starszych- tyle że jest mało delikatny i mało zgrabny Więc trzeba będzie pilnować. Nie rozumiem ludzi którzy trzymają psy na łańcuchu .
Mam też w domu od niemal 9 lat kotkę perską, ale to oaza spokoju. Zachowuje się jak dama i wiecznie śpi. Już moje starsze dzieci oczyma wyobraźni mówią do zwierzaków jakie będą biedne jak junior będzie je ganial.

Do góry