NeSSi
Moderatorka
Powinnaś w ćiry dostać za panikęDziękuję idzie spać dzisiaj do mojej mamy hahah mam wynik bety 976.90
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Powinnaś w ćiry dostać za panikęDziękuję idzie spać dzisiaj do mojej mamy hahah mam wynik bety 976.90
Wiesz co masz pełne prawo mnie zlać; )Powinnaś w ćiry dostać za panikę![]()
Jakbym siebie czytała. Nie mam żadnych objawów i tez się martwię ale damy rade prawdaNimitii musi być tym razem dobrze!!! Trzymam kciuki.
Nevka super ze słyszałaś serduszko i że w końcu do domku.
Ja coś dzisiaj mam kiepski humor i jakaś zmęczona jestem. Ale poza tym to nie czuje się zbytnio w ciąży i też mnie to denerwuje. Myślałam czy by bety nie zrobić, ale jeden wynik mi przecież niewiele powie. Ważniejszy jest przyrost. A wizytę mam dopiero 19.01. Tylko że u mnie jeszcze wczesna ciąża to nie mam co się spieszyć. Może nawet za tydzień nie zobaczę serduszka. A ten czas tak wolno leci. Denerwuje się
Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom
Dziękuję idzie spać dzisiaj do mojej mamy hahah mam wynik bety 976.90

Aj, już sama nie wiem... Najlepsze w tym wszystkim jest to, że ja wcale nie mam złego przeczucia... Mam objawy ciąży, od 4 dni mam nawet mdłości od 2/3 w nocy, a tam echo...Lola - nie ma się co za wczasu poddawać kochana ...załatw koniecznie wizytę u gina wcześniej ...
Lola kochana jak są objawy to jest dobrze znaczy ze beta rośnie. Nie martw się widzisz ja świrowałam od wczoraj i po co. Mnie też ten wariat zestresował w szpitalu. Może masz tak jak ja młodsza ciążęAj, już sama nie wiem... Najlepsze w tym wszystkim jest to, że ja wcale nie mam złego przeczucia... Mam objawy ciąży, od 4 dni mam nawet mdłości od 2/3 w nocy, a tam echo...
Boję się iść do tego gin... I dlatego chyba tak zwlekam...
Ale też przyjmuje do wiadomości, że może nic z tego nie być, żeby aż tak bardzo się nie rozczarować...
![]()
Ty mnie tu żaba się nie dołuj, ....bo razem rozbujałyśmy ten wątek i ma być dobrze ...Aj, już sama nie wiem... Najlepsze w tym wszystkim jest to, że ja wcale nie mam złego przeczucia... Mam objawy ciąży, od 4 dni mam nawet mdłości od 2/3 w nocy, a tam echo...
Boję się iść do tego gin... I dlatego chyba tak zwlekam...
Ale też przyjmuje do wiadomości, że może nic z tego nie być, żeby aż tak bardzo się nie rozczarować...
![]()