reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Wrześniowe mamy 2017

Czy jesteś za tym by zamknąć wątek wrześniówek ?

• Tak

Głosów: 22 50,0%
  • Nie

Głosów: 15 34,1%
  • Nie mam zdania.

Głosów: 7 15,9%

• Wszystkich głosujących
    44
  • Ankieta zamknięta .
reklama
Nimitii musi być tym razem dobrze!!! Trzymam kciuki.

Nevka super ze słyszałaś serduszko i że w końcu do domku.

Ja coś dzisiaj mam kiepski humor i jakaś zmęczona jestem. Ale poza tym to nie czuje się zbytnio w ciąży i też mnie to denerwuje. Myślałam czy by bety nie zrobić, ale jeden wynik mi przecież niewiele powie. Ważniejszy jest przyrost. A wizytę mam dopiero 19.01. Tylko że u mnie jeszcze wczesna ciąża to nie mam co się spieszyć. Może nawet za tydzień nie zobaczę serduszka. A ten czas tak wolno leci. Denerwuje się

Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom

Powinnaś w ćiry dostać za panikę :)
Wiesz co masz pełne prawo mnie zlać; )
Nimitii musi być tym razem dobrze!!! Trzymam kciuki.

Nevka super ze słyszałaś serduszko i że w końcu do domku.

Ja coś dzisiaj mam kiepski humor i jakaś zmęczona jestem. Ale poza tym to nie czuje się zbytnio w ciąży i też mnie to denerwuje. Myślałam czy by bety nie zrobić, ale jeden wynik mi przecież niewiele powie. Ważniejszy jest przyrost. A wizytę mam dopiero 19.01. Tylko że u mnie jeszcze wczesna ciąża to nie mam co się spieszyć. Może nawet za tydzień nie zobaczę serduszka. A ten czas tak wolno leci. Denerwuje się

Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom
Jakbym siebie czytała. Nie mam żadnych objawów i tez się martwię ale damy rade prawda :) mamy siebie. Może ty i ja przechodzimy łaskawie te początki ciąży :)

Lola - nie ma się co za wczasu poddawać kochana ...załatw koniecznie wizytę u gina wcześniej ...
Aj, już sama nie wiem... Najlepsze w tym wszystkim jest to, że ja wcale nie mam złego przeczucia... Mam objawy ciąży, od 4 dni mam nawet mdłości od 2/3 w nocy, a tam echo...
Boję się iść do tego gin... I dlatego chyba tak zwlekam...
Ale też przyjmuje do wiadomości, że może nic z tego nie być, żeby aż tak bardzo się nie rozczarować...

eiktrjjge03lkilf.png

Aj, już sama nie wiem... Najlepsze w tym wszystkim jest to, że ja wcale nie mam złego przeczucia... Mam objawy ciąży, od 4 dni mam nawet mdłości od 2/3 w nocy, a tam echo...
Ale też przyjmuje do wiadomości, że może nic z tego nie być, żeby aż tak bardzo się nie rozczarować...

eiktrjjge03lkilf.png
Lola kochana jak są objawy to jest dobrze znaczy ze beta rośnie. Nie martw się widzisz ja świrowałam od wczoraj i po co. Mnie też ten wariat zestresował w szpitalu. Może masz tak jak ja młodsza ciążę

eiktrjjge03lkilf.png
Ty mnie tu żaba się nie dołuj, ....bo razem rozbujałyśmy ten wątek i ma być dobrze ...
Ja jestem dobrej myśli ... pomimo obaw, gdzieś tam z tyłu głowy...trzeba wierzyć, bo tak naprawdę nie mamy żadnych podstaw by tej wiary nie mieć ...
Ja Ci mówię, że będzie dobrze ...

reklama
Ja spanikowana poszlam do gina bo mnie cycki przestaly bolec, jesc sie nie chcialo, siku sie nie chcialo a on do mnie ciesz sie ze nie zygasz jak kot bo wtedy bys plakala ze nie masz juz sily.. Nie jest powiedziane, ze w ciazy bedzie nam cos dolegac.... Teraz nieraz lapie mnie wilczy glod, nieraz nie mam na nic apetytu, nieraz moim najwiekszym przyjacielem jest miska przy lozku bo tak mnie rwie.... A nieraz nic kompletnie nie czuje... Cycki bola mnie tylko delikatnie i to wieczorem, ale ewidentnie widac, ze sa pelniejsze i powoli wylewaja aie ze stanika....
Na sierpniowkach, ktore podczytuje tez sporo dziewczyn nie ma objawow, niektorym jak mi skonczyly sie z dnia na dzien i tez byla panika..a okazuje sie ze z dzidzia wszystko OK, a kazdy organizm jest inny i inaczej reaguje na ciaze ;) ;) ;) ;)

Do góry