reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Wrześniowe mamy 2017

Czy jesteś za tym by zamknąć wątek wrześniówek ?

• Tak

Głosów: 22 50,0%
  • Nie

Głosów: 15 34,1%
  • Nie mam zdania.

Głosów: 7 15,9%

• Wszystkich głosujących
    44
  • Ankieta zamknięta .
Emzilka a ja w mojej 1 i 2 ciązy bym konia z kopytami zjadła a cycki miałam jak z kamienia :D a tu totalny brak apetytu naprawdę tak jak uwielbiam słodkie tak mnie odrzuca. Nawet jeść nie chce. Heh jakie to dziwne jest, A cycki mnie nie bolą tylko sutki :D

reklama
Emzilka a ja w mojej 1 i 2 ciązy bym konia z kopytami zjadła a cycki miałam jak z kamienia :D a tu totalny brak apetytu naprawdę tak jak uwielbiam słodkie tak mnie odrzuca. Nawet jeść nie chce. Heh jakie to dziwne jest, A cycki mnie nie bolą tylko sutki :D
W pierwszej ciąży zupełnie nic mi nie dolegało ... żałuję, że tej tak ''lajtowo'' nie przechodzę :)

Widzisz, brak apetytu tO tez oznaka :) ja akurat bym cos zjadla, tylko mie wiem co.. A wiem, takie oponki z sera twarogowego, smazone na tluszczu jak paczki :) ale chyba moj maz nie zrobi tego dla mnie :( i tak biedny skacze obok mnie jak lokaj nad krolowa Elzbieta :)

Matko mnie dziś taki głód na mieście złapał że myślałam że zemdleje i do tego było mi niedobrze...A jak zjadłam to zrobiłam się mega senna [emoji14] ogłaszam dzień Lenia:p

Napisane na HUAWEI RIO-L01 w aplikacji Forum BabyBoom

Lola proszę Cię dziewczyno idź do innego lekarza!
Przyjmuje u was jakiś specjalista?
Powiem Ci na moim przykładzie jak to wczoraj wyglądalo z zarodkiem...
Wczoraj jak byłam u gina na początku było widać tylko wielki czarny pęcherzyk. Lekarz powiedział ze pewnie coś tam jest ale nie widzi. Kazał mi podłożyć pięści pod pupę i się trochę wygiac. Krecil, oglądał az w końcu zarodek się pokazał.
Gdyby nie chciał to by nie znalazł.
Dlatego mówię, idź do innego lekarza.

Ja mam 17 na 15.20.ale będę pewnie długo czekać n swoja kolej. Teraz jestem w 5tyg,bede wiec w 6.myslicie ze jest szansa na serducho?

Mamy w planach 4imiona,po dwa. Z czego wybrać ma nasze dziecko. Dziewczynka Iga Liwia, chlopiec Aleksander Mikołaj

Napisane na HTC Desire 820 w aplikacji Forum BabyBoom
Ja mam Aleksandra :) imię genialne :)

Lola proszę Cię dziewczyno idź do innego lekarza!
Przyjmuje u was jakiś specjalista?
Powiem Ci na moim przykładzie jak to wczoraj wyglądalo z zarodkiem...
Wczoraj jak byłam u gina na początku było widać tylko wielki czarny pęcherzyk. Lekarz powiedział ze pewnie coś tam jest ale nie widzi. Kazał mi podłożyć pięści pod pupę i się trochę wygiac. Krecil, oglądał az w końcu zarodek się pokazał.
Gdyby nie chciał to by nie znalazł.
Dlatego mówię, idź do innego lekarza.
Otóż to!

Poza tym dziewczyny trochę luzu i pozytywnego podejścia nie zaszkodzi. Co ma być to będzie, niestety na tym etapie niewiele da się zrobić więc nie ma potrzeby wpadania w spirale nerwów. Ani to potrzebne ani dobre. Będzie dobrze [emoji4]

reklama
Dziewczyny, mam pytanie. Za 2msc kończy mi siw umowa. Mam szanse na podwyżkę i umowę na czas nieokreślony. Noe wiem czy jak powiem teraz o ciazy, dostanę to. Czy np podpiszą mo tyllo na rok. Chcialabym byc fair, i potwierdzić u Lekarza i dac znac na poczatku 4 msc, 2tyg przed koncem umow.. Ale niw wiem co mo sie oplaca... Jak myślicie?

Napisane na HTC Desire 820 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry