reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Majowe mamy 2017

Milkaklaudia. Z tego co wiem można też sprawdzic zwyklymi papierkami lakmusowymi [emoji5] do kupienia za parę zlotych w aptece. Wody plodowe maja charakter zasadowy a mocz i wydzielina powinny być kwasne więc na chłopski rozum też można sprawdzić

m3sxdqk392w47ehv.png

reklama
Milkaklaudia. Z tego co wiem można też sprawdzic zwyklymi papierkami lakmusowymi [emoji5] do kupienia za parę zlotych w aptece. Wody plodowe maja charakter zasadowy a mocz i wydzielina powinny być kwasne więc na chłopski rozum też można sprawdzić

m3sxdqk392w47ehv.png
Właśnie już czytałam też o tym. I wtedy papierek powinien zrobić się granatowy

Właśnie już czytałam też o tym. I wtedy papierek powinien zrobić się granatowy
Dokładnie. Zasady zabarwiaja papierek na odcienie zielonego i niebieskiego a kwasy pomarańczowego i czerwonego. Te wkładki działają pewnie na tej samej zasadzie a na dość duża kase mamy tylko pare sztuk. A papierkow jest tyle że można codziennie sprawdzać a do końca ciąży ci starczy [emoji3]

m3sxdqk392w47ehv.png

Syn wyjechał na ferie.
Ja wróciłam z gór i mam jeszcze kilka dni tylko dla siebie, w związku z czym wybrałam się dziś na wieczorny seans filmowy na "Kłamstwo", który to film bardzo Wam polecam. :)

W moim przypadku żadnych przygód wyciekowych nie zauważyłam. ;)
Tak Was czytam i za cholerę nie mogę znaleźć podobnych objawów u siebie.

Śnił mi się ostatnio jakiś barokowy szpital położniczy. Wyglądał jak zamek Windsor, pełen luksusowych mebli i zachwycającego wystroju. Noworodki leżały w królewskich tyci łóżeczkach i nie mogłam uwierzyć, że w moim mieście takie cuda są na NFZ. [emoji12]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Waraai - niczym w historiach Packman! ;)

Ja sobie przypomnialam o jednej rzeczy - odkad jestem w ciazy wlasciwie sie nie poce [emoji43] nawet w trakcie cwiczen. Dziwne?

Napisane na ONE E1003 w aplikacji Forum BabyBoom

Koniczyna no wlasnie to mi sie wydaje normalne.. A ja przed ciaza z kolei pocilam sie okrutnie, a teraz nic! Nawet na egzaminie na prawo jazdy ze strasznym egzaminatorem, w strasznych warunkach pogodowych jezdzac godzine po miescie pacha sucha ;)

Napisane na ONE E1003 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry