I
Itta87
Gość
25_pixels to super że podejrzałaś dzidziusia.
Itta87 ja mam podobnie nie jem dużo bo jak się najem za dużo to wracają mdłości i wymioty.
To mam głupie pytanie Itta?To kto Ci dźwiga syna bo z tego co kojarzę masz małe jeszcze dziecko.Nonstop masz przy sobie osobę do pomocy?
Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom
Wcale nie głupie pytanie. Tymon ma prawie 17 mce i chodzi sam idelanie. Na dwor wychodzimy po powrocie męża z pracy. Do jedzenia siada sam na krzesłko. Jak potrzeba to sie sam na kolana wspina. Jestem tak na tym pukncie wycykana że na wszelkie sposoby kombinuje.
. Noc tragiczna, ja myślałam że kilka ostatnich było ciężkich... Jeczał od 3 Witek, Tymek przylazł do nas, jęczał ze go nerki bolą. Takie nerki w dole brzucha
. Po 5 kupę robił. Wrócił i ryczałt, bo oczywiście się Witek obudził i musiałam go wziąć do siebie, na miejsce Tymka. Wkurzył się, poszłam do łóżka Tymka spać, ich zostawiłam z mężem. Po 6 przylazł Tymek i wyje bo mu się pić chce... Dostał, poszłam do siebie, on został w swoim łózeczku. 15 minut, zadzwonił mój budzik, woła Tymek. Kupę chce. Siedzi teraz na kanapie i jęczy ze go brzuch boli. Wiec qrna do przedszkola nie idzie. Jeden dzień wczoraj był po dwutygodniowe przerwie. A ja jeszcze dzisiaj mam szczepienie Witka. Qrna mam dość, naprawdę to już jest dla mnie za dużo. Od połowy grudnia nie mam chwili wypoczynku.Już mąż lamentuje, jak my sobie z trójka damy rade...