safiya
Fanka BB :)
Wlasnie sie dowiedzialam, ze Pani ktora u u nas pomaga przy dzieciach ma polpasca. Wczoraj z nia gadalam ..
Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja dzis lososia w piekarniku, z ziolami prowansalskimi omommmm i zrobilyscie mi smaka na te frytki, chyba sie zaraz wezme za obieranie ziemniakow [emoji14] jeszcze pomidorowa zostala ze wczoraj, wiec luzik, obiad ogarniety.Hejka. Też robię dzis łososia. Ale jeszcze nie wiem z czym.za dużo do wyboru. Czy pieczony czy smażony. Czy z frytkami czy bez.... Ale jeszcze jest czas do obiadu
![]()
Ja teraz w zasadzie nie muszę jużPamqsku pisze:Przygotowujecie swoje dzieciaczki na przyjscie rodzenstwa? Hania niby sie ze w brzuszku jest dzidzia, ze kiedys sie urodzi, ciagle pyta czy kupimy dzidzi zabawke z piszczalkaale wydaje mi sie ze dla niej to taka abstrakcja.. Ze nie wie ze naprawde bedzie starsza siostra
Truskaweczka, no to Twoje zdrowieTruskaweczka pisze:O matko zapomniałam jakie to słodkie. Fuuuuj. Z synkiem lepiej smakowało![]()
To Twoja winaAniaCk pisze:Aaa i dzisiaj pogoda do dupy szaro buro i ponuro.Marzy mi sie dobra ksiażka i kawusia
Osobliwe....O.paulina pisze:Wypiłabym kawę, ale nie uwierzycie czym mi ona zalatuje..
moczem.![]()
![]()
![]()