reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

Ja dzieki Bogu mam sie dobrze tutaj,wiadomo tesknie i wkyrza mnie niekiedy to,ze tu jestem..moj maz zarabia dobrze,ze mógłby jeszcze jedna rodzine utrzymac.
Ja np teraz jak wroce z polski tez chce isc do pracy,bo niestety na psyche mi siada..ale to juz odrębny temat.
Nie chce nawet pisac,bo byscie mnie za psychopatke wziely.

W kazdym razie Arte kiedys znajdziesz dobra oferte pracy. Wierze w to.

Napisane na EVA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Arte to moze już nie wróż. I pamiętaj ze pozytywne myślenie przyciąga pozytywne zdarzenie. Optymista lepiej sie żyje i łatwiej wszysyko przychodzi. Nie możesz myślec ciagle zle.

Arte to moze już nie wróż. I pamiętaj ze pozytywne myślenie przyciąga pozytywne zdarzenie. Optymista lepiej sie żyje i łatwiej wszysyko przychodzi. Nie możesz myślec ciagle zle.

Też nie lubię zimy dobija bardzooo ...

musiałam zamówić farby po mój P za późno kończy , jutro o 9 przyjadą :D
do pokoju ala salonu wzięłam takie , chyba będą pasować kolory :D
teściowa już pojechałą , Lena nie chciała :D próba nr 2 będzie po południu moja mama ma przyjechać :D
Farba_Dekoral_Voice_Of_Color_niezapominajka_5_l-730586-151006.jpg
Farba_Dekoral_Voice_Of_Color_srebrzysta_szarosc_5_l-730572-150992.jpg

Załączniki

• Farba_Dekoral_Voice_Of_Color_niezapominajka_5_l-730586-151006.jpg
    Farba_Dekoral_Voice_Of_Color_niezapominajka_5_l-730586-151006.jpg
    62,7 KB · Wyświetleń: 162
  • Farba_Dekoral_Voice_Of_Color_srebrzysta_szarosc_5_l-730572-150992.jpg
    Farba_Dekoral_Voice_Of_Color_srebrzysta_szarosc_5_l-730572-150992.jpg
    64,9 KB · Wyświetleń: 157
Wlasnie schowalam na dno szafy moja kurtke zimową. Niech ta zima idzie w pi*du w końcu[emoji23] kozaki tez zaraz chowam[emoji3]

Napisane na LG-H340n w aplikacji Forum BabyBoom
Ja w adidaskach latam. Juz drugi dzien slonce swieci,ze i u mnie smugi widac.wlasnie jemy cos z mala i ide dokanczac czyscic chalupe. 60 m juz wyczyszczone,brakuje kolejne 60 [emoji1][emoji1][emoji1][emoji1]

Ja ogolem siwy mam w sypialni i w korytarzu.
W salonie z kolei mam taki kolor. Ni to zloty,ni to srebrny. Zalezy jak sie patrzy.
Jak zaswieci slonce to kolor sie mieni i bajecznie to wyglada. Cos jak bardzo mocno upigmentowany i mocno swiecacy sie cien do oczu [emoji14]

reklama
Do góry