reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania po straconej ciąży

Dziewczyny wiem że Wam teraz ciężko... Ale zobaczycie że niebawem i Wam się uda, będziecie płakać ze szczęścia jak zobaczycie upragnione dwie kreseczki [emoji173] Ja równo 3 miesiące po zabiegu zobaczyłam pozytywny test, więc musicie uwierzyć że i do Was szczęście się uśmiechnie [emoji5] Trzymam za Was kciuki [emoji110][emoji110][emoji110][emoji173]

hchy3e3klmq5cy16.png
Dzięki za dobre słowo. Dbaj o siebie i maluszka. [emoji8]

Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
No i jestem po USG [emoji16] Pęcherzyk 5mm, HCG od zeszłej środy wzrosło z 80 do 1927 [emoji173] Jestem już trochę spokojniejsza, choć tak naprawdę uspokoję się jak już zobaczę serduszko [emoji173]
A jak tam u Was? Marta kiedy testujesz??

hchy3e3klmq5cy16.png
Kochana bardzo się ciesze ze wszystko ok ☺Będzie dobrze napewno juz na następnej wizycie zobaczysz pięknie bijące serduszko ☺❤
Ja do @ mam jeszcze około 7 dni wiec jeszcze za wcześnie na testowanie może spróbuję w niedziele zobaczę bo obiecałam sobie ze teraz poczekam przynajmniej do terminu @ z testowaniem ☺

Kochana bardzo się ciesze ze wszystko ok [emoji5]Będzie dobrze napewno juz na następnej wizycie zobaczysz pięknie bijące serduszko [emoji5][emoji173]
Ja do @ mam jeszcze około 7 dni wiec jeszcze za wcześnie na testowanie może spróbuję w niedziele zobaczę bo obiecałam sobie ze teraz poczekam przynajmniej do terminu @ z testowaniem [emoji5]
Ja sobie też obiecywałam że czekam do terminu @, a wyszło że już 5 dni przed zrobiłam [emoji23] A co ciekawe- testy mniej czułe wychodziły pozytywne a te czulsze nawet cienia nie miały [emoji12] Myślisz że wytrzymasz jeszcze tydzień? [emoji6]

hchy3e3klmq5cy16.png

reklama
Do góry