KaSia86
Fanka BB :)
A jak swój wiek się patrzy? Rocznikowo czy skończone lata? Bo gdzieś czytałam że skończone... Czyli jak mój synek został poczęty miesiąc przed moimi 22 urodzinami to patrzę dla 21 lat?

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A jak swój wiek się patrzy? Rocznikowo czy skończone lata? Bo gdzieś czytałam że skończone... Czyli jak mój synek został poczęty miesiąc przed moimi 22 urodzinami to patrzę dla 21 lat?
Śliczna Fasolka [emoji7] Gratuluję [emoji173]Poznajcie Moje 1cm Maleństwo ( 0,96mm dokładnie )serduszko 132 uderzenia
wg USG ,6tydz 3 dzień (wg om 7tydz 4d)
. Plus mamy skierowanie na badania
Zobacz załącznik 796673
Ooo, Zoo nie znałam, zaraz odpalęOrphan Black i ZOO chyba najbardziej mi podeszły [emoji6]
![]()
Chyba rocznikowo , ale mi i tak i takby wyszło z młodą , że dziewczynka [emoji5]A jak swój wiek się patrzy? Rocznikowo czy skończone lata? Bo gdzieś czytałam że skończone... Czyli jak mój synek został poczęty miesiąc przed moimi 22 urodzinami to patrzę dla 21 lat?
![]()
Jak skończone to mi 2 corka wychodzi [emoji23] ale intuicja mówi siusiak [emoji14]Ja czytałam, że patrzy się na skończone :-) z synem się zgadza, fajnie jakby ta dziewczynka teraz też się zgadzała