reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe mamusie 2017

Pamietam jak mnie lekarz lyzeczkowal to zamiast na dziecko to na brzuch patrzylam. Jak to mozliwe ze przed chwila taki ogromny a teraz nawet widze swoja "agate" ;) Potem wstalam z lozka porodowego do lazienki i pierwsze co: k... ale dobrze bez brzucha.
Roznica jest ogromna!! :D
Jeszcze tylko chwila :)
To u mnie nie było takiego wow ;) po CC nadal nie widziałam swojej 'agaty' i nie czulam się lżejsza, może dlatego ze woda mi się zatrzymała. Teraz po 3 tygodniach delikatnie widzę cięcie CC ale tez nie w całości no i faktycznie trochę lżej;) i nadal 6 kg na plusie
ładnie nazywacie swoje miejsca intymne, dzieki xDD

ja dzis 39 tydz zaczynam ;)

reklama
U nas dziś koszmarna noc... ciągle tylko cyc A jak probowalam go odłożyć to po 5 min ryk... zasnął dopiero o 5 Ale za to na 3h...
Mieliśmy iść dziś do domu Ale chyba przyplatalo mi się zapalenie pęcherza... czekam na wyniki moczu i wizytę... Tak bardzo chciałabym już w domku być...

Właśnie ja myśle, ze u mnie nie bedzie jakiejś ogromnej różnicy od razu, ale przynajmniej tego ciężaru nie bedzie. Mam nadzieje;)
Jeszcze na końcówce mi rozstępy wyszły :/ mam nadzieje ze zbledną jak na cycach.

Właśnie ja myśle, ze u mnie nie bedzie jakiejś ogromnej różnicy od razu, ale przynajmniej tego ciężaru nie bedzie. Mam nadzieje;)
Jeszcze na końcówce mi rozstępy wyszły :/ mam nadzieje ze zbledną jak na cycach.
Mi niestety też wyszły jakoś parę dni temu. Nie dużo widoczne ale są. Położna mówiła że te takie powierzchowne powinny zejść. A ciężar też mam, że ledwo chodzę bo mały już 4kg :eek:

Hej :)

Gratulacje dla kolejnych rozpakowanych <3

My dalej w dwupaku, wczoraj byłam na ktg w szpitalu kontrolnie, teraz kolejne we wtorek. Parcie na krocze coraz większe mam i bolesność, ale innych objawów nie widać ;) Młoda uparcie nie chce wyjść na drugą stronę hehe. A ja już mam serdecznie dosyć brzucha i wszelkich dolegliwości z tym związanych, ryczeć mi się tylko chce... ech... codziennie kładę się spać z nadzieją, że to może dziś, że to może jutro... a im bardziej chce, tym bardziej nic się nie dzieje :p

Co do rozstępów to mi wyszły na boczkach i na udach tak wysoko, ale to już jakiś czas temu, są czerwone,ale nie jakieś duże. Potem pewnie zbledną, narazie smaruje w dalszym ciągu kremami brzuch, boczki, biodra i uda oraz piersi.

Ja tez sie niby smarowałam jak szalona i nic nie dało i tak sie pojawiły i to pod sam koniec :crazy: moja mała tak w trzecim trymestrze bardzo gwałtownie nabierała i pewnie przez to. Paulyna ja tez już mam dość chociaż jakoś ostatnio mam wiecej energii. Ciagle sobie wmawiam, ze już niedługo :)

reklama
Do góry