reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

Polecam maszynke do wlosow, jak chcesz krotsze to dl 6 mm a jak dluzsze to 12 mm tez moze być [emoji23]

2nn3dqk3wi25eoiy.png
Mój mi nie da :D

reklama
Witam:-)

Nessi trzymam kciuki za wizytę!

Nati trzymam kciuki żeby Adaś dziś wyszedł!

Bum cudowny maluszek! Mówiłam, że obstawiam chłopca he he:-) kolejny kawaler do naszej tabelki! Super. Mega przystojniak!

Rene bardzo dobrze, że już w szpitalu się dopatrzyli że Amelka ma za krótkie wędzidełko. Mam nadzieję, że też będę miała pokarm. Martwię się trochę bo mam praktycznie wklęsłe brodawki i nie wiem jak ten mój syn je chwyci...siare mam, to może nie będzie tak źle.

Arte a może ten pęcherzyk jest spłaszczony, bo właśnie była owu i pękł! Nie każdy musi hodować ponad 20 mm pecherzyki. To, że miał 17 mm nie znaczy, że nie był już dojrzały. Ja trzymam kciuki.

Carmen kiedy się wybierasz na usg w Polsce? Jak córcia? Podoba jej się?

Tęczowa co u ciebie słychać?

Za mną kolejna koszmarna noc. Płakałam z bólu, kurde no nie wiem czy to normalne, że mnie tak biodra i kolana bolą:-(
Na usg pojde w przyszłym tygodniu, a malutka zadowolona [emoji11]

2nn3dqk3wi25eoiy.png

Rozcieram palca miska [emoji24] wyślizgnęła mi sie z ręki i pękła [emoji20] boli cholernik. Na pocieszenie pochłaniam pomidorówkę na śniadanie [emoji23][emoji23][emoji23] i jeszcze kawę i ciasteczka [emoji12]
Ciagle mam duszący kaszel, cos już pyli widocznie i jeszcze skóra mi z twarzy schodzi, nie mogę sie pomalować nawet, bo strzępki skory widac. Peeling robie co chwile i smaruje jak głupia, pomalować sie muszę bo pryszcze widac [emoji23] ach wiosna [emoji12]

Rozcieram palca miska [emoji24] wyślizgnęła mi sie z ręki i pękła [emoji20] boli cholernik. Na pocieszenie pochłaniam pomidorówkę na śniadanie [emoji23][emoji23][emoji23] i jeszcze kawę i ciasteczka [emoji12]
Ciagle mam duszący kaszel, cos już pyli widocznie i jeszcze skóra mi z twarzy schodzi, nie mogę sie pomalować nawet, bo strzępki skory widac. Peeling robie co chwile i smaruje jak głupia, pomalować sie muszę bo pryszcze widac [emoji23] ach wiosna [emoji12]

Musisz ją przede wszystkim nawilżyć i natłuścić
Jakiego peelingu używasz?

Po minionych złych deszczach i burzy,powracają burze i złe deszcze, ale ciągle nadzieja mi wróży, że to czego czekam, przyjdzie jeszcze.

Mania pastę z ziaji mam. A wiem ze powinnam ja nawilżyć i wczoraj nawet kupiłam krem taki mega newilzajacy na wlasnie takie problematyczne miejsca, ale zapomniałam go do domu przynieść [emoji23] wiec smaruje oliwkowym z ziaji i wazelina w koło nosa [emoji38][emoji38][emoji12]

Mania pastę z ziaji mam. A wiem ze powinnam ja nawilżyć i wczoraj nawet kupiłam krem taki mega newilzajacy na wlasnie takie problematyczne miejsca, ale zapomniałam go do domu przynieść [emoji23] wiec smaruje oliwkowym z ziaji i wazelina w koło nosa [emoji38][emoji38][emoji12]

Kup w aptece witamine A+E w kapsułkach i smaruj przez kilka dni skórę wyciśniętymi kapsułkami
Tylko pamiętaj _eby nie wystawiać po witaminie A twarzy na słońce, albo używać kremu z mocnym filtrem

Po minionych złych deszczach i burzy,powracają burze i złe deszcze, ale ciągle nadzieja mi wróży, że to czego czekam, przyjdzie jeszcze.

Albo kup tą maść
Kosztuje 4 zł
A jest świetna
A przy tym nie jest ciężka, ma konsystencje kremu odżywczego

1490691106-aaaaaa.jpeg

reklama
A ten krem ma właściwości delikatnie eksfoliujące też świetnie wygładza

Krem ma też wersje na dzień i fajnie się sprawdza pod makijaż

1490691320-aaaaaa.jpeg

Do góry