Podobne tematy
- użytkowniczka Co
- Staramy się
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
łał ale piękne
Hejka:-)
U mnie od rana piękne słońce. Lecę zaraz do sklepu, muszę coś na obiad wyczarować a nie mam pomysłu narazie...Potem pranie mnie czeka ale już ostatnie na szczęście.
Wonder powtarzałaś test?
Wczoraj byłam u koleżanek z pracy i załapałam się na usg nawet. Troszkę się martwię bo maly jest naprawdę mały...od 33 tygodnia prawie nie urósł, łożysko jest dość stare no i wód jest mało. Dziś zaczęłam 38 tydzień...młody waży mniej więcej 2800...chciałabym żeby się urodził bo chyba lepiej mu będzie po drugiej stronie brzucha. Niby mam się nie sugerować usg bo jest bardzo nisko i ciężko go zmierzyć no ale jednak wzięłam to sobie do serca. Najważniejsze żeby był zdrowy i tego się trzymam. Ciekawe czy urodze do Wielkanocy.