Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Właśnie mi na mysl przyszla Nastia, koleżanka tak chciała dac córce ale jednak ma synka. Mi się w sumie nawet podoba to imię, jeszcze nie jest zbyt popularneNikoli to u nas pełno,a Nina dla mnie ok ale mąż powiedział że chyba na głowę upadłam.
Mnie się podoba Nastasia/ Nastka, mąż chce Aleksandra/ Ola![]()
Właśnie mi na mysl przyszla Nastia, koleżanka tak chciała dac córce ale jednak ma synka. Mi się w sumie nawet podoba to imię, jeszcze nie jest zbyt popularne![]()
To nie toczyło sie imienia dla mojego dzieckaPierwszy raz słyszę w ogóle takie imię. Nastka, czyli Anastazja czy Nastazja - to tak. Tak jak Dona pisała. Ale Nastia?
Ale to stary post i wiemy, że będzie Wiktoria![]()
@szczęśliwamama96 żadne ci się nie podoba? Nie masz żadnego ulubionego męskiego imienia? Jak nie to popróbuj różne wariacje z waszym/ twoim nazwiskiem. Albo może po kimś w rodzinie... Kimś szczególnym, ważnym w twoim sercu. Metod jest pełno. Niektóre mniej zdecydowane wybierają też, że patrzą jakie imieniny są w dniu zapłodnienia, przyjścia na świat maluszka i z imienin wybierają lub jakiejś innej daty. Możesz tez zamknąć oczy i na ślepo wycelować ołówkiem w kalendarzi wybrać imię losowo dla zabawy
lub popatrzeć na stronach na znaczenie i charakter jakie przedstawia
Link do: Imiona męskie - Baza imion - Dzidziusiowo.pl
Link do: Imiona dla chłopców 2017. Jakie imię dać chłopcu? Oryginalne, rzadkie, popularne [LISTA IMION]
popatrz po tych stronach a nóż się w jakimś zakochasz...