Masz może jakiś sprawdzony, dobry filtr? Ja mam tendencje do piegów i trochę się obawiam tych przebarwień :/
Podbijam pytanie. Piegów co prawda mam tylko 5 (

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Masz może jakiś sprawdzony, dobry filtr? Ja mam tendencje do piegów i trochę się obawiam tych przebarwień :/
Ja zmniejszyłam z 2 tabletek na 1, a teraz mam w ogóle nie brać, yhhhTeż byłabym przerażona ;-) jedno mówią, ze trzeba ja odstawić stopniowo, inni ze od razu...
Nie stresuj się ;-) to czekamy na wieści po południu :-) może poznasz płeć :-)
Mam jeszcze luteine na 1.5tyg.... i recepte której mamm nie wykupić... myślę, czy nie odstawić 3dni przed wizytą gdyby się coś działo żeby zaraz moze mozna było stwierdzić i w razie czego do niej wrócić... mam mętlikSpark ja badam poziom progestetonu co 3tyg i jestem caly czas ponizej normy wiec mam lutke caly czas, balabym sie odstawic tak o! Lutka jest czesto podawana na wyrost, ale czasem jest konieczna, ja odstawilam w poprzednej ciazy, jak jeszcze nie wiedzialam ze poza niedomoga lutealna pozniej tez mam brakijak bedzie sie cos dzialo to pedem do lekarza po recepte
annscarlet a gdzie te klucia? Ja mam po bokach jakby od wiazadel czy cos:/
Ja rozstepow po ciazy nie mam,smarowalam sie caly czas maslem shea,na koniec kilka razy dziennie, zuzylam kilogramowe wiaderkoteraz tez sie smaruje
![]()
Zestresowało mnie to jego: "spróbujemy odstawić, zobaczy jaak będzie" i, że nie badałam progesteronu, także niee wiem czyy jest w normie... ale może się przełamieSpokojnielekarz napewno wie co robi. Branie leków jakichkolwiek nie jest zbyt dobre, jeśli można ich nie brać. Pewnie miał jakieś przesłanki, że już jest bezpiecznie. A gdyby coś sie działo (oby nie!) to wrócisz do niego i znów Ci przepisze
niestresuj się bo to niewskazane w naszym stanie.
Hajmal super wieści. To teraz dbaj o Was.
Anscarlett teraz Ty dawaj znać co i jak i bezpiecznej podróży
Lili zazdroszczę powrotu...ja tylko na tydzień za miesiąc. Dziś mi sie śniło że się pakowałam.
Ja właśnie mniej więcej będę nawet w 21 jak mam odstawić całkowicie... oo to widzisz, może faktycznie nie mam się czym stresować [emoji14]Hajmal super wiadomość.
Mi lekarz tez mówiŁ że na następnej wizycie będzie odstawienie luteiny tylko nie wiem czy naraz czy stopniowo będę wtedy w 19 tyg. Tłumaczył to wydolnoscia łożyska nie umiem tego powtórzyć dokładnie bo już nie pamiętam ale mówił że zazwyczaj ok 20 tyg najczęściej można bezpiecznie zrezygnować .